Tuorein sisältö

Amiga-pelit matkalla Androidille

24.07.2013 klo 17.13 | Luettu: 5845 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Pidempään V2.fi-sivustolla pyörineet ovat saattaneet huomata, että toimituskunnasta löytyy useampiakin, jotka muistelevat Commodoren Amiga-kotitietokoneita lämmöllä. Kun Amiga nousee peliuutisotsikoihin, niin pitäähän sanaa levittää, vaikka lopputuloksen laadusta ei ole vielä varmuutta.

The Verge uutisoi, että Writer's Group Film Corp., joka osti Amiga Gamesin aiemmin tässä kuussa, aikoo tuoda Amiga-pelejä Googlen kanssa yhteistyössä Android-käyttöjärjestelmän laitteilla pelattaviksi.

Amiga Gamesin omistuksessa on useidenkin klassisten Amiga-pelien oikeuksia, mutta kukaan ei oikein tunnu tietävän - tai ainakaan kertovan - että mistä peleistä oikein on kyse. Amiga Games Inc. -yhtiön sivut eivät tuo asiaan selvyyttä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Kolme tapaa edetä Sp... Nvidia Project Logan... >

Keskustelut (5 viestiä)

persepää

24.07.2013 klo 18.12 5 tykkää tästä

mulla on jo amia emulator andriod kännylleni. har har
lainaa
michael

24.07.2013 klo 18.12 3 tykkää tästä

"Kun Amiga nousee peliuutisotsikoihin, niin pitäähän sanaa levittää, vaikka lopputuloksen laadusta ei ole vielä varmuutta"

Mitäs toi tarkoittaa?
lainaa
hsalonen

24.07.2013 klo 18.22 4 tykkää tästä

michael kirjoitti:
"Kun Amiga nousee peliuutisotsikoihin, niin pitäähän sanaa levittää, vaikka lopputuloksen laadusta ei ole vielä varmuutta"

Mitäs toi tarkoittaa?


Sitä, että toimittajalla on nostalgisia muistoja viime vuosituhannelta, jolloin istuttiin tuntikausia Amigan edessä odottamassa, että se peli vihdoinkin latasi ja vaihtelemassa niitä korppuja välillä. Hyllyssä on pilalle räpelletty TAC-2, mutta onhan se niin hieno, ettei siitä voi luopua. Kotelon alla on piilossa korppu, johon on tussilla kirjoitettu "SEX GAMES".
lainaa
Jussi-boy

Rekisteröitynyt 11.12.2012

25.07.2013 klo 08.41

Kyllä Amiga herättää edelleen nostalgisia muistoja ajalta, jolloin parhaat toimintapelit tehtiin Amigalle. Silloin jaksoi vielä odottaa pelien latautumista, jotta pääsisi pelaamaan esim. Speedball 2:sta. Jos jotain seikkailupeliä halusi pelata, niin kannatti valmistautua useiden levykkeiden vaihtorumbaan.
Mutta edelleen lämmöllä muistelen noita aikoja, jotka voisivat tulla kyllä edelleen takaisin ilman noita nykyisin ikuisuudelta tuntuvia latausaikoja. Epäilen kyllä että Tac-2 on räplätty pilalle, koska torakoiden tavoin sekin selviäisi ydinsodasta.
lainaa
kuolkoonpoisvaan

25.07.2013 klo 18.15

Mitä olen vanhoja kotimikropeleja pelannut emulaattoreilla, melkoista roskaa olivat, jopa ne, jotka olivat silloin olevinaan superhyviä laatupelejä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova