Tuorein sisältö

Tältä näytti Namcon peruttu Snake Plissken -peli

30.09.2013 klo 11.00 | Luettu: 4003 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Snake Plissken oli päähahmo jossain määrin kulttimainettakin nauttivissa elokuvissa Pako New Yorkista ja Pako Los Angelesista. Kurt Russellin esittämä hahmo oli vähällä tähdittää myös peliä, mutta Namcon työstämä teos peruttiin ennen kuin se ehti valmistua. Julkaisuajaksi oli suunniteltu vuoden 2005 loppua ja Russell itsekin oli mukana projektissa ääninäyttelijänä.Ja kyllä, Hideo Kojima on myöntänyt, että Metal Gear Solidin Snake on saanut innoitusta tästä toisesta Snakesta. Vastineeksi peli vaikuttaa saaneen innoitustaan muun muassa Metal Gear Solideista.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Manu Pärssinen
< Retrosunnuntai 2: Ni... Uuteen Arkhamiin ker... >

Keskustelut (4 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

30.09.2013 klo 15.13

Kappas, KMFDM - WWIII soi pätkässä.

Varmaan olis noina aikoina ollut ihan kova peli, mutta itelläni on pyörinyt päässä idea Escape from (joku paikka)-peli, joka olisi avoin maailma.
Pelissä pitäisi alkuun ylipäätänsä päästä sisään ja lopulta etsiä vihjeitä ympäriinsä kaupunkia, että missä tietty se-jokin on. Ja vihjeet voisivat tulla vangeilta jotka haluavat jotakin vastapalveluksena. Siihen sivuun vielä last of us-tyylistä rojuista rakentelua kun muusta on pulaa ja ehkä hieman hahmon kehittämistä ja sniikkailua. Mutta toinen vahva idis olisi että ragen tyyliin olisi alueita jotka olisivat suljettuja old school-räiskintä malliin ja rakennuksen lopussa häämöttäisi palkkio. Ja tietenkin pakkaa voisi sekoittaa niin että päätehtävä ja sivutehtävät vaihtelevat joka pelikerralla hieman, mutta paikat pysyisivät samana.
lainaa
Sasdasmmads

30.09.2013 klo 18.15

Geneerisen näköinen, helposti unohdettava kakkapeli.
lainaa
eienlukenutloppuun

30.09.2013 klo 21.58

Tuolla vasemmallahan on Snake
lainaa
r3ogjoz

30.09.2013 klo 22.44

Leffat olivat kovaa tavaraa mutta peli olisi ollut ainakin tuon videon perusteella täyttä roskaa.Onneksi tajusivat lopettaa projektin hyvissä ajoissa.

Snake Plisskenistä saisi varmaan tehtyä hyvän pelin mutta tuollainen erittäin lineaarinen muutaman tunnin mittainen mitään sanomaton tusina räiskintä tuskin olisi ollut suuri menestys edes vanhoina PS2 ja Xbox aikoina.


lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova