Tuorein sisältö

Microsoftilla lisää videotarjontaa ja Live-jäseniä

07.01.2008 klo 10.07 | Luettu: 2605 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Microsoft julisti eilen CES-messujen alkajaisiksi ryhtyvänsä yhteistyöhön kaapeliyhtiö British Telecomin kanssa. British Telecomin on tarkoitus jatkossa myydä erityisesti verkon yli liikkuvaan videoon keskittyneitä Xbox 360 -konsoleita. Robbie Bachin ohimennen julkaiseman yhteistyökuvion tuloksista ei ole vielä tarkkaa tietoa, kuten mitä ominaisuuksia tuleva IPTV-ystävällinen Xbox 360 tulee sisältämään.

Eilen Microsoft lupasi tuoda Liven videolatauspalveluun lisää klassikkoelokuvia ja uusia sarjoja kun yhteistyö MGM:n, ABC:n ja Disneyn kanssa syvenee. Maissa, joissa latauspalvelu on toiminnassa, jakeluun tulevat mm. The Terminator, Platoon ja Rain Man. Disneyltä ja ABC:ltä palveluun tulee puolestaan nippu suosittuja sarjoja, joista ensimmäisenä ainakin Lost, Desperate Housewives ja Grey's Anatomy.

Samaan hengenvetoon Microsoft juhlisti eilen 10 miljoonan Live-kultajäsenen rajan rikkoutumista. Yli 17 miljoonasta Xbox 360:n omistajasta reilusti yli puolet ovat suostuneet Microsoftin verkkopalveluista perimään vuosimaksuun.

Lähde: Kotaku, Kotaku, Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Englannin Kuningatar... PSP:stä navigaattori... >

Keskustelut (2 viestiä)

Thilli

Rekisteröitynyt 22.09.2007

07.01.2008 klo 11.40

Mitenkäs tuo 10 miljoonan live pelaajan juttu nyt sitten menee? Jossain lukee, että pelkät kultatilit ja jossain taas kulta ja hopea tilit.
lainaa
haul

07.01.2008 klo 12.22

Microsoftin mukaan laskelmiin kuuluu sekä kulta- , että hopea-jäsenent
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova