Tuorein sisältö

Hearthstonen seuraava laajennus on ehkä Azsharan silmä

04.11.2014 klo 15.00 | Luettu: 5000 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PCGamesN kertoo, että Blizzard on rekisteröinyt benelux-maissa tavaramerkin Eye of Azshara.

Viime viikonloppuna kerrottiin myös, että tulevassa BlizzCon-tapahtumassa on luvassa Hearthstone-uutisia, joten yksi + yksi on helppo päättelyketju. Azsharan silmä on siis todennäköisesti laajennus Hearthsoneen.

World of Warcraftiin se ei varmastikaan liity, sillä Warlords of Draenor on juuri saapumaisillaan. Azshara-yhteys löytyy kyllä siitäkin pelistä.

Blizzcon alkaa perjantaina.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Futuremark siirtyi a... Keskiviikon ja torst... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bur

04.11.2014 klo 15.36 3 tykkää tästä

Taitaa nimenomaan liittyä WoWiin. Hearthstoneen kuitenkin tulossa mekaanisella teemalla se lisäosa ja vaikka goblinit Azsharassa asustaa niin enpä usko että tuolla nimellä sitä lisäriä julkaisisivat. Myös kun ottaa huomioon että Trademarkissa on mukana fyysiset levyt joita ei edes alkuperäisen Hearthstonen trademarkista löydy ja Blizzardin tavoite siirtyä vuosittaisiin lisäosiin WoWin puolella niin vaikuttaa aina vain epätodennäköisemmältä.
lainaa
Aquq

Rekisteröitynyt 05.06.2010

05.11.2014 klo 14.51 2 tykkää tästä

Mahdollinen naga lisäri wowiin, dark below spekulaatiot etc
lainaa
Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

05.11.2014 klo 23.09

Azsharassahan ois WoWiinkin kenties koko Azerothin historian suurimmat ja keskeisimmät tapahtumat: Miksi koko maailma yleensä ottaen on kahdessa erillisessä mantereessa, joiden välissä on pyörre, on kaikki lähtöisin Azsharasta. Draenorin kanssa aikamatkailulohareita näytetään käyttävän hyväksi juonenkerronnassa aina vain enenemässä määrin, joten kuulostaisi loogiselta jatkaa samaan suuntaan seuraavan lisärinkin kanssa.

Ja mistään ei löydy juuri sen eeppisempää tarinaa, kuin The Mothafuckin' Sundering. Kun alkuperäinen Well of Eternity räjähtää paskaksi ja repii koko mantereen palasiksi. Kuningatar Azshara teki portalin Sargerakselle ja poks sanoi kaivo. Aikamatkustuksen ehkä huudetuin pala historiaa Warcraftin historiassa. War of Ancients on lopuillaan ja High Elf kuningatar päättää tuoda mualimaan demoneista vittumaisimman kusipään.

En kyllä itse uskoisi Hearthstonen olevan mitenkään päin kytköksissä tähän nimeen, varsinkaan kun kaikki spoilerit ja vinkit mitä Hearthstoneen on saatu, viittaavat gobboihin ja mekanoshittiin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova