Tuorein sisältö

Tänään Activision-Blizzardilla: henkilöstöpomo lähti, sponsorit kaikkoavat, uusi oikeusjuttu, Diablo viivästyy

04.08.2021 klo 10.13 | Luettu: 2393 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Activision-Blizzardin syöksykierre jatkuu. Eilen uutisoimme, että Blizzardin johtaja J. Allen Brack lähtee firmasta keskellä syrjintä- ja seksuaalinen häirintä -oikeusjuttua.

Nyt Kotaku uutisoi, että Blizzardin henkilöstöjohtaja Jesse Meschuk on poistunut firman työvoimasta aiemmin tällä viikolla. Käynnissä olevan oikeusjutun mukaan pelifirman henkilöstöosasto ei kyennyt suojelemaan työntekijöitään eikä hoitanut sille raportoituja epäkohtia tunnollisesti.

Polygon taas uutisoi, että Kalifornian osavaltion lisäksi osa Activision-Blizzardin osakkeenomistajista on haastamassa yritystä oikeuteen. Syyksi ilmoitetaan johtoportaan väärinkäytös sekä piittaamattomuus yritystä vaivaavista asioista, mikä on johtanut osakkeiden arvon laskuun.

Mobiilioperaattorijätti T-Mobile on luopunut sekä Overwatch Leaguen että COD Leaguen sponsoroinnista, kertoo Dexerto. Perusteena ovat oikeusjutut, sekä tietenkin syyt niiden takana. T-Mobilen logot oli jopa teipattu piiloon pelaajien paidoista Major V -lähetyksen aikana.

Muitakin vaikeuksia pelijätillä on: Polygon kertoo, että mobiilipeli Diablo Immortalin julkaisu on viivästytetty alkuvuoteen 2022 pelaajilta saadun palautteen perusteella. Sekä PvP- että PvE-sisällön hiomista jatketaan.V2.fi | Manu Pärssinen
< Kiinan valtiollinen ... Mikäs se tällainen p... >

Keskustelut (3 viestiä)

yhkgcfhk

04.08.2021 klo 13.58 3 tykkää tästä

Mistä vetoa, että tilalle otetaan joku kardashian -wannabe apina joka ei tiedä pelaamisesta mitään sen sijaan, että valittaisiin pätevä mies/nainen.
lainaa
apoliticalgamer

04.08.2021 klo 15.44 3 tykkää tästä

yhkgcfhk kirjoitti:
Mistä vetoa, että tilalle otetaan joku kardashian -wannabe apina joka ei tiedä pelaamisesta mitään sen sijaan, että valittaisiin pätevä mies/nainen.

Turvallisinta on olettaa, että sinne pistetään Bobby Kotickille uskollinen kätyri. Noi kulttuurisotaulinat on, kuten aina, toissijainen asia bisnesmaailmassa.
lainaa
jördis

04.08.2021 klo 15.45 2 tykkää tästä

mistä vetoa sinne otetaan joku sovismi apina tositeeveetähti vetämään yhtiötä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova