Tuorein sisältö

Kuutioninjan loikinnasta tuli yhdessä yössä haluttu 3DS-peli

19.11.2014 klo 11.00 | Luettu: 4324 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Polygon kertoo, että Cubic Ninja -nimisen 3DS-pelin hinnat eBaylla ja Amazonilla ovat nopeasti kymmen- tai jopa satakertaistuneet.

Syynä on se, että hakkeri/pelintekijä Jordan "Smealum" Rabet on löytänyt kyseisestä Ubisoftin tasoloikasta ohjelmareiän, jonka kautta pääsee käynnistämään muun muassa kotitekoisia pelejä ja emulaattoreita. Tällä hetkellä homma toimii kaikilla 3DS- ja 2DS-laitteilla, mutta on todennäköistä, että vanha kilpajuoksu hakkereiden ja pelifirmojen välillä etenee seuraavaksi siihen, että Nintendo julkaisee päivityksen, joka estää tällaisen käytön. Piraattipelejä tempun avulla ei pysty pelaamaan.

Rabet on luvannut julkistaa kikkansa 22. päivä tätä kuuta. Cubic Ninjaa sai aiemmin eBayltä muutamalla dollarilla, nyt sen pyyntöhinnat ovat muutamasta kympistä 400 dollariin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Legendaariset seikka... Lara Croft vaivaa se... >

Keskustelut (3 viestiä)

joopatjoo

19.11.2014 klo 14.55 1 tykkää tästä

666 järkeä ostaa moinen, jos se pätsätään kuitenkin hitoille piakkoin. Vaikuttaa rahastuskikalta.
lainaa
JulioBungholio

19.11.2014 klo 17.37

joopatjoo kirjoitti:
666 järkeä ostaa moinen, jos se pätsätään kuitenkin hitoille piakkoin. Vaikuttaa rahastuskikalta.

Toimii niin kauan kun käyttäjä ei päivitä laitteen firmistä uudempaan ja jos uudet pelit ei pakota päivittämään uuteen firmikseen niin miksipä ei tuota kikkaa käyttäisi?

Ja sitten kun tuo käytetty kikka puristetaan semmoiseksi ettei tavallinen käyttäjä huomaan sitä ollenkaan päästään tilanteeseen, jossa ei-virallisten pelien ja ohjelmien ajaminen helpottuu..
lainaa
jpsfijh

20.11.2014 klo 00.02

Nyt Ubi rikkoo ja vahingoittaa jo muidenkin valmistajien toimintaa. Ei varmaan nähdä Ubin pelejä kohta yhdelläkään laitteella, paitsi jollain Ubiboksilla. Iskulauseena tietty "Made quickly, totally broken"
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova