Tuorein sisältö

Kim Jong Un -peli hakkeroitiin, mutta syypää ei ollut Pohjois-Korea

12.01.2015 klo 17.09 | Luettu: 6430 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Kieli poskessa tehtävän Glorious Leader -tasoloikan pääosassa on Pohjois-Korean hallitsija Kim Jong Un. Sen Kickstarter-kampanja lähti ihan hyvin käyntiin, mutta sitten se keskeytettiin. Kotakun mukaan syypää tähän olivat, yllätys yllätys, hakkerit.


Tekijöiden viestin mukaan heitä häiriköinyt hakkeri oli selvästi inspiroitunut Sonya kohdanneesta tietomurrosta. "Hakkerit tuhosivat Glorious Leaderiin ja muihin projekteihimme liittyviä tiedostoja sekä lukitsivat meidät ulos tietokoneiltamme ja kotisivuiltamme", kertoo Moneyhorse Games. Sitten alkoikin jo näyttää siltä, ettei Kickstarter-tavoitteeseen päästä, joten se keskeytettiin.

Tekijät väittävät, että heitä on uhkailtu aiemminkin ja he pohtivat nyt projektin järkevyyttä uudemman kerran. Heidän mukaansa teko on amatöörien suorittama, eikä Pohjois-Korealla ole sen kanssa mitään tekemistä.

Pupu pöksyssä, oikeita ongelmia vai julkisuuden hakua? Aika näyttää.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Codemasters lähettää... Microsoft kertoo Ban... >

Keskustelut (5 viestiä)

gunteri

12.01.2015 klo 17.33 4 tykkää tästä

Vois tulla melko mielenkiintosia pelejä, jos pohjois korean teknologia ja sivistys olisi kuin muilla.
lainaa
jooei

Rekisteröitynyt 09.01.2015

12.01.2015 klo 23.39 1 tykkää tästä

Ei pohjois-korea ole ollut syypää yhtään mihinkään niitä vastaan kohdistuneisiin syytöksiin viimeisinä vuosina.

Ei niillä prkl ole valtaa eikä teknologiaa yhtään mihinkään. Kaikki tämä Sony-paska ja muut ovat tulleet aivan muualta ja siitä on paljon näytteitä. Google kertoo lisää.
Muokannut: jooei 12.01.2015 klo 23.42 lainaa
lähdekritisoitu

13.01.2015 klo 15.46 2 tykkää tästä

jooei kirjoitti:
Ei pohjois-korea ole ollut syypää yhtään mihinkään niitä vastaan kohdistuneisiin syytöksiin viimeisinä vuosina.

Ei niillä prkl ole valtaa eikä teknologiaa yhtään mihinkään. Kaikki tämä Sony-paska ja muut ovat tulleet aivan muualta ja siitä on paljon näytteitä. Google kertoo lisää.


Google kertoo tosiaan lisää. Ei kannata heti uskoa sitä ensimmäistä Iltasanomien uutista, jossa asiantuntija sanoo Pohjois-Korean olevan niin alkeellisella tasolla, ettei se pystyisi Sonya hakkeroimaan. Katsos tämä asiantuntija ei ole enää ekonomisti, joka taas kertoisi meille, että näitä hyökkäyksiä voi myös ostaa. Tosin ihan maalaisjärjellä ajatteleva ihminen tajuaa, että tietokonetta ei tarvitse koota itse jos ei osaa, vaan palvelun voi myös ostaa.
lainaa
jpifdsjpi

13.01.2015 klo 20.42

Tää on jännää kun on näin hirveä into loukata toisia. Ei noiden Ranskan islamistienkaan toimia voi hyväksyä mutta myös Charlien ja muiden provoreaktio on ihan naurettavaa. Ihan kuin kaksi naapuria tappelis keskenään asenteella "Jaa sen koira paskansi mun nurmikolle? No mä heitän sitten omaa paskaani sen ikkunoihin"
lainaa
paskahousumikkihiiri

16.01.2015 klo 12.00

siis jos jaksaisitte tehdä taustatutkimusta niin tietäisitte että gamergate on tämän hakkeroinnin takana....
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova