Tuorein sisältö

Dying Light pistää zombit ilmalennolle aprillipäivänä

31.03.2015 klo 20.00 | Luettu: 3891 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Zombiekauhuilu Dying Lightin kehittäjä Techland korkkasi pelimaailman aprillipäivän juhlavasti laittaen zombeja lentelemään ympäriinsä räsynuken tavoin.

Techlandin julkaisemassa "tärkeässä yhteiskunnallisessa tiedotteessa" annetaan vähän esimakua siitä, miltä elämä post-apokalyptisessa Harranin kaupungissa saattaa huomenna näyttää.

Zombit tulevat nauttimaan tätä harvinaisen kepeää olotilaa vain huomenna, joten jos sinulla on aina ollut unelma elävien kuolleiden kiertoradalle sinkoamisesta, tässä on tilaisuutesi.

Torstaina 2. huhtikuuta zombiet laahustavat jälleen tutulla, vähemmän aerodynaamisella tavallaan.

Alla Techlandin julkistus huomisen hilpeyksistä Harranissa:(Tietysti voi olla niin, että Techland valmistelee tässä aivan toisenlaista jäynää, onhan mokoman ominaisuuden määrä olla voimassa juuri aprillipäivänä.
Mene ja tiedä...)


Lähde: Kotaku

V2.fi | Erkki Mervaala
< Mortal Kombat -tuott... Epälaatikointi: Zavv... >

Keskustelut (1 viestiä)

sdsdjil

31.03.2015 klo 20.16 2 tykkää tästä

nämä nykyajan päiväbonukset on ihan perseestä kuten esim gtassakin. jos kerran vaivaudutaan koodaamaan jotain niin miksei sitä voi vaan jättää mukaan

mutta toisaalta parin vuoden päästä pelejä ei varmaan enää osteta ollenkaan vaan kaikki on vuokrastreamsubsribsionia. vanhat versiot änäreistä, bäföistä ja muista vaan poistetaan käytöstä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova