Tuorein sisältö

Eikö 500 tuntia pelattavaa riitä? Techland lupaa Dying Light 2 -pelin saavan viiden vuoden ajan julkaisun jälkeistä lisäsisältöä

15.01.2022 klo 14.00 | Luettu: 1462 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Techland kohahdutti pelikansaa ilmoittamalla helmikuun alussa ilmestyvän Dying Light 2: Stay Human -pelin sisältävän pelattavaa jopa 500 tuntia.

Pelistudio joutui myöhemmin tarkentamaan, että kyseiseen kestoon on laskettu kaikki mahdolliset valinnat, sivutekemiset ja keräiltävät mitkä pelistä löytyy, kun pelin varsinaiseen päätarinaan menee vielä kohtuulliset noin 20 tuntia sekä kaikkien sivutehtävien kanssa noin 80 tuntia.

Jos kuitenkin edes 500 tuntia zombieparkourtoimintaa ei tunnu riittävältä, niin nyt Techland on julkaissut ensimmäiset tiedot pelin julkaisun jälkeisestä lisäsisällöstä ja lupaa tuoda peliin sisältöä vähintään viiden vuoden ajan. Pelistudion mukaan tämä tulee sisältämään uusia tapahtumapaikkoja, uusia tarinoita, uusia esineitä sekä tapahtumia.Ilmoitus tuskin tulee täysin yllätyksenä pelisarjan faneille, sillä Techland on julkaissut myös julkaissut tasaiseen tahtiin ilmaista ja maksullista lisäsisältöä myös pelisarjan ensimmäiseen vuonna 2015 ilmestyneeseen osaan, näistä viimeisempien ilmestyessä viime vuoden joulukuussa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< God of War -ohjaaja ... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova