Tuorein sisältö

Garbage Day on kuin verinen Päiväni murmelina

26.04.2015 klo 19.00 | Luettu: 3863 kertaa | Teksti: Mats KyyröTulevassa Garbage Dayssa pelaajat tutkivat ydinonnettomuuden jäljiltä aikasolmuun juuttunutta idyllistä pikkukaupunkia. Pelaajan tavoitteena on löytää tie pois ikuisesti toistuvasta päivästä tavalla tai toisella.

Lopputuloksena on Postal-henkinen hiekkalaatikko, jossa painopiste on yleisen pahennuksen aiheuttamisen lisäksi interaktioiden määrällä. Siliconeran saaman tiedotteen mukaan pelissä voi mm. katsella VHS-kasetteja, käyttää fiktiivisiä tietokoneita ja laittaa ruokaa.

Jokaisen päivän päätteeksi - olipa pelaaja elossa tai ei - sama päivä alkaa uudelleen alusta. Ainoa mikä muuttuu on pelihahmon kokemukset, mikä vaikuttaa käytössä oleviin dialogivalintoihin.

Garbage Day on tällä hetkellä kehityksessä, ja sitä voi äänestää julkaisuun Steam Greenlightissa.

Loppuun vielä klassinen pätkä Silent Night, Deadly Night Part 2:sta, josta peli on ammentanut nimensä:


V2.fi | Mats Kyyrö
< Forgotten Memories t... Pelataanpa: Speed Ma... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

jiopdfjpiosdf

26.04.2015 klo 19.08

Minecraftgraiikoilla ei jatkoon. Joku GTAmainen, vaikka sitten kolmosen tasoinen ulkoasu olisikin houkutellut
lainaa
Indiego

27.04.2015 klo 12.20 1 tykkää tästä

Groundhog Day lukeutuu yhdeksi suosikkielokuvistani, joten peli, joka omaa samankaltaisen idean herätti tottavie mielenkiinnon, kävin Greenlightissa välittömästi antamassa thumbs uppia.

Ulkoasu näyttää myös hienolta, paperimaiselta. Ei niiden kaikkien pelien tarvitse olla ultra-realistisia, testasin viimeviikolla PSN ilmaispeliä Tower of Guns, jossa on myös erilainen ulkoasu, Borderlands tyyliin ja hyvältä vaikutti parin tunnin pelaamisenkin jälkeen, mutta vaikea kuin mikä!
lainaa

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova