Tuorein sisältö

Kajaanin ammattikorkeakoululle PlayStation-kehitysvälineet osana yhteistyösopimusta

01.06.2015 klo 15.00 | Luettu: 2674 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Kajaanin ammattikorkeakolu on solminut PlayStation First -sopimuksen Sony Computer Entertainment Academic Game Development Programme -kehitysohjelman kanssa. Diili on Suomessa ensimmäinen laatuaan.

– Kajaanin ammattikorkeakoulu on ensimmäinen PlayStation First -kumppanimme Suomessa, ja odotamme innolla tuloksia, joita voimme yhdessä saavuttaa. Jatkossa olemme kiinnostuneita tarjoamaan osaamistamme ja tukea muillekin alan oppilaitoksille Suomessa, toteaa Academic Development Manager Luke Savage lehdistötiedotteessa..

Yhteistyön myötä oppilaitos saa käyttöönsä PlayStation-konsolien kehitystyökalut, jotka mahdollistavat peliprojektien tekemisen suoraan Sonyn konsoleille. Sopimuksen tarkoituksena on tukea opetusta sekä löytää uusia lahjakkuuksia.

Kajaanin ammattikorkeakoulu on aiemmin työskennellyt lähinnä mobiilipelien parissa, mutta vastaisuudessa oppilaitoksen tarkoituksena on panostaa entistä suurempiin ja näyttävämpiin projekteihin.

– PlayStation First -yhteistyö antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden kehittää vaativamman tason konsolipelejä jopa julkaisuun saakka. Labran avaus on saanut aikaan aktiivista pöhinää opiskelijoissamme, sillä he kokevat PlayStation-pelien kehittämisen avaavan uusia mahdollisuuksia liiketoiminta- ja työmarkkinoilla. Tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta, ja tulevaisuuden pelitiimejä muodostuu jo opiskelun aikana, sanoo peliprojektikurssien vastuuopettaja Veli-Pekka Piirainen Kajaanin ammattikorkeakoulusta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Aarteita, toimintaa ... Windows 10 tulee hei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


183


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova