Tuorein sisältö

Arska palaa viidakkoon tulevassa Predator: Hunting Grounds -pelin päivityksessä

13.05.2020 klo 20.30 | Luettu: 2024 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Vuonna 1987 ilmestynyt Predator -elokuva on ehdoton klassikko. John McTiernanin ohjaama elokuva käänsi päälaelleen kasaritoimminnan peruskaavan yhdistämällä siihen slasher-elokuvan elementtejä ja pääosassa oli tietenkin toimintaelokuvien ehdoton tähti Arnold Schwarzenegger.



Nyt Arska palaakin takaisin elokuvasta tuttuun ikoniseen Dutch Schaeferin rooliinsa seuraavassa Predator: Hunting Grounds -pelin päivityksessä. PC:lle ja Playstation 4 -konsolille yksinoikeudella julkaistun pelin ensimmäinen iso päivitys saapuu 26. päivä toukokuuta ja tuo ilmaiseksi peliin Dutchin äänittämiä nauhoituksia, jotka avaavat mitä hahmolle on tapahtunut elokuvan jälkeen.

Nauhoituksilla kuullaan Dutchin äänenä ihan Arnold itse ja pelaajat voivat myös ostaa maksullisen DLC-paketin, jolla pelaajat pääsevät pelaamaan peliä varten vasten suunnitellulla hieman vanhemman näköisellä Dutchilla. Vaikka peli onkin saanut ristiriitaisia arvioita (lue V2.fi:n arvio täältä), niin lisäsisältönä Arska on kyllä lupaavan oloista fanipalvelua peliltä. Kenties peli siis päivitysten myötä onnistuu korjaamaan puutteensa.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Koira kyytiin ja met... Tältä näyttävät Play... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova