Tuorein sisältö

Ruuhkaa huvipuistossa - Planet Coaster

17.06.2015 klo 15.00 | Luettu: 3392 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Vuoristoratarakentelupelejä on julkaistu ja julkistettu useampikin tänä vuonna, mutta vielä ilmeisesti sekaan mahtuu, on päätellyt Roller Coaster Tycoon 3:n , Screamriden ja Elite: Dangerousin tehnyt Frontier Developments.

Kyseessä on Planet Coaster: Simulation Evolved, joka on saapumassa PC:lle ensi vuonna. Traileri lupaa perusmenon lisäksi ainakin maaston muokkausta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Uusi Mirror's Edge h... Final Fantasy XIV: H... >

Keskustelut (2 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

17.06.2015 klo 16.31

Juuri hankin Steamin aleista Rollercoaster Tycoon 3, jotta voin antaa sille uuden mahdollisuuden rauhoittaa rakentelunälkääni. Se kelpaa toistaiseksi, mutta kankea UI, vanhahtava ulkoasu ja rajoitukset esimerkiksi pyöreiden muotojen rakenteluun väkisinkin pistää odottamaan vähän modernimpaa kokemusta.

Lähitulevaisuuteen liittyy kolme huvipuistosimulaatiota, jotka ovat nostaneet mielenkiintoni:

- Theme Park Studio: järein väline, jossa saa tehtyä vissiin miltei mitä tahansa, mutta vaatii omistautuneisuutta eikä varsinaisesti taida sisällä mitään peliä - vaan mahdollisuuden rakentaa. Epäilyttää, että vaatii vähän turhan paljon paneutuneisuutta.

- Rollercoaster Tycoon World: Vaikutti trailerien perusteella yhä vähän turhan sarjakuvamaiselta ja jatkaa RTC3 yksinkertaisuutta, mutta "co-operative multiplayer" kohottaa kiinnostusta. Epäilyttää.

- Planet Coaster: tämän trailerin perusteella vaikuttaisi ulkoasun ja kenties pelattavuudenkin osalta sijoittuvan kahden edellisen välimaastoon. Frontier developments herättää epäilyksiä, varsinkin kun pettymyksen aiheuttanut Screamride ja heikon vastaanoton saaneet Thrillvillet ovat heidän käsialaansa.
lainaa
Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

17.06.2015 klo 22.31

Vanhasta kunnon Theme Parkista kun saisi nykyaikaan päivitetyn HD version kivoilla 2D-grafiikoilla. Kelpaisi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova