Tuorein sisältö

Paluuta tekevä legendaarinen simujulkaisija Microprose julkisti kolme ensimmäistä peliään

05.05.2020 klo 23.00 | Luettu: 2128 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime vuoden syksyllä kuultiin yllättäviä uutisia kun 1980- ja 1990-luvuilla etenkin simulaattoreistaan tutuksi tullut legendaarinen pelijulkaisija Microprose ilmoitti tekevänsä paluun. Kyseessä ei olisi edes puhtaasti Atari-tyyppinen pelkkä nimimerkin henkiinherätys vaan mukana olisi jopa firman toinen alkuperäinen perustaja "Wild Bill" Stealey.

Täysin ongelmatonkaan uusi paluu ei välttämättä ole, mistä V2.fi:n Jukka kirjoittikin syksyllä asiantuntevasti laajemmin.

Viime syksyllä kerrottiin vielä, että ensimmäisiä uuden Microprosen julkaisuja tulisi olemaan iEntertainment Networkin kanssa yhdessä julkaistava WarBirds 2020 mutta pelin alustava julkaisupäivä oli ja meni eikä peliä ole vieläkään näkynyt.

Sen sijaan Microprose julkisti tänään kolme uutta peliä, jotka se aikoo julkaista tulevaisuudessa. Tulevat pelit ovat nimeltään Sea Power, Second Front sekä Task Force Admiral.Sea Power: Naval Combat in the Missile Age on pelinkehittäjä Triassic Gamesin työstämä strategiapeli, joka tarjoilee pelaajille kylmän sodan aikaista merisotaa. Pelaaja pääsee komentamaan sekä NATO että Varsovan liiton -joukkoja näiden ottaessa yhteen muun muassa Pohjois-Atlantilla, Välimerellä ja Persianlahdella.

Pelistä voi käydä lisäämässä jo omalle toivelistalleen sen Steam-sivullaSecond Front -pelistä on vastuussa pelinkehittäjä Hexdraw ja se lupaa hieman sarjakuvamaisesta ulkoasustaan huolimatta tiukkaa taktista heksapohjaista toiseen maailmansotaan sijoittuvaa strategiaa. Pelissä luvataan olevan yli 200 erilaista yksikköä ja mukana tulevan helppokäyttöisen editorin avulla pelaajat voivat luoda itselleen loputtomasti uutta pelattavaa.

Pelistä löytyy myös lyhyt traileri sen Steam-sivulta.Task Force Admiral Vol.1: American Carrier Battles -strategiapeli on pelinkehittäjä Drydock Dreams Gamesin käsialaa ja vie pelaajat Tyynenmeren tutuille taistelutantereille. Nimensä mukaisesti pelaajat pääsevät komentamaan yhdysvaltalaisia laivastojoukkoja toisen maailmansodan maisemissa ja peli lupaa nostaa indie-sotapelikokemuksen kokonaan uudelle tasolle.

Pelin traileri löytyy jälleen sen omalta Steam-sivulta, mistä pelin voi toki myös lisätä omalle toivelistalle.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelaako Persian prin... Näin buuttaa Xbox Se... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova