Tuorein sisältö

Valve ei enää palauta huijattuja esineitä - oma vikanne

29.06.2015 klo 16.00 | Luettu: 7861 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo Valven muuttaneen politiikkaansa sen suhteen, mikä firman vastuu on, jos joku pelaaja menettää peliesineitään huijauksen vuoksi.

Aiemmin oli mahdollista pyytää Valvelta huijattuja virtuaalitavaroita takaisin, mutta nyt tämä hyväntahdonele on poistettu firman repertuaarista. Heidän mukaansa huijauksilta on mahdollista välttyä, eli oma vikansa, jos niihin lankeaa.

"Sympatiamme ovat niiden puolella, jotka joutuvat huijauksien uhriksi, mutta sivuillamme ja kauppajärjestelmässämme tarjotaan tarpeeksi tietoa, jonka perusteella voi tehdä hyviä kauppoja. Kaikki huijaukset on mahdollista välttää", kerrotaan Trading Q&A:ssa.

Lisätietoa täällä.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Bombshell karistelee... Batman: Arkham Knigh... >

Keskustelut (4 viestiä)

eeefa

29.06.2015 klo 17.17 10 tykkää tästä

Hyvä uudistus. Ei kannata tuhlata kallista työvoimaa tällaisiin tapauksiin. Tulee mieleen vanha Runescape. Runescape meni pilalle kun tavaroiden vaihtamista alettiin tiukasti rajoittaa huijausten vuoksi. Viimeinen arkku naulaan oli Grand Exchange, joka pilasi koko pelin.
lainaa
Sove

Rekisteröitynyt 18.03.2012

29.06.2015 klo 19.47 1 tykkää tästä

eeefa kirjoitti:
Viimeinen arkku naulaan oli Grand Exchange, joka pilasi koko pelin.
Mitäs vikaa GE:ssä oli? Teki kaupankäynnistä paljon helpompaa kun ei enää tarvinnut logata lagittavaan world 1:een (2:een jos member) floodaamaan chatissä että myyt jotakin, vain nähdäksesi viestisi katoavan parissa sekunnissa chatbottien alle.

Mutta mitä taas tulee tähän politiikkaan, niin näinhän sen kuuluu olla. Asiaa voidaan tarvittaessa puntaroida viranomaisten kanssa, mutta Valven ei ole pakko asiaa heidän puolesta hoitaa, vaikka siihen pystyisivätkin. Näihin palautuksiin menee todennäköisesti aika paljon työaikaa, jonka voisi käyttää hyödyllisemminkin. Ja jos huijatut voivat jatkuvasti pyytää kamojaan takaisin, eivät nämä uhrit myöskään koskaan opi mitään, kun kädestä pidetään kiinni jatkuvasti.
lainaa
jpidsdfjpi

30.06.2015 klo 00.28

ja arvatenkin kun huijaa Valvea vahingoittavalla tavalla, tahallaan tai vahingossa, niin seurauksena on armottomat bannit ja kaikkien ostojen menetys ja ties mitä muuta. ei ollutkaan enää oma vika
lainaa
Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

30.06.2015 klo 04.32 3 tykkää tästä

Kannatan tätä. Pöljiä ihmisiä kaikkialla joita aivan turha suojella scammeiltä. Antaa scämmereiden scämmätä, se on osa tosimaailmaa ja pelejä. "Kill off the weak" jne.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova