Tuorein sisältö

Battle royale -pyrkyri The Culling 2:n katastrofaalinen julkaisu palautti tekijät ykkösosan pariin: ''Emme ole valmiita heittämään pyyhettä kehiin''

21.07.2018 klo 14.00 | Luettu: 2815 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kuten viikko sitten uutisoimme, The Culling 2:n julkaisu epäonnistui katastrofaalisesti. Battle royale -genren teoksen pelaajamäärät eivät missään vaiheessa ylittäneet 250 pelaajaa, ja hyvin nopeasti taisteluun osallistuneiden sotureiden hetkellinen keskiarvo jämähti kahteen odottajaan.

Melko kauaksi siis ottelun käynnistymiseen vaaditusta 50 pelaajasta.

The Culling 2 vedettiin hyvin nopeasti myynnistä, ja tekijätiimi Xaviant ilmoitti tekevänsä syvällisiä pohdintoja tulevaisuudestaan. Studion blogiviestin perusteella tulevaisuus löytyi menneisyydestä.

Xaviant on palauttanut alkuperäisen The Cullingin takaisin palvelimille, ja yhtiö kertoo työstävänsä huomattavasti jatko-osaansa paremmin menestynyttä teosta eteenpäin. Tällä hetkellä servereillä oleva teos on niin sanottu Day One -versio maaliskuulta 2016, johon kuitenkin ollaan lisäämässä sisältöä tulevaisuudessa.

"Tehtävämme on rakentaa uudelleen suhteemme pelaajiin ja ansaita luottamus takaisin."

"Tätä versiota voi pitää modernina uusioversiona, joka on niin uskollinen alkuperäiselle kuin vain mahdollista, mutta joka kuitenkin korjaa alkuperäisiä bugeja ja tasapaino-ongelmia."

The Culling on pelattavissa tällä hetellä ainoastaan PC:llä - ja silläkin ainoastaan Pohjois-Amerikassa. Euroopan palvelimet käynnistetään kuitenkin "varsin pian".

Studio päätti viestinsä nöyrällä anteeksipyynnöllä.

"Tiedämme tehneemme studiona vakavia virheitä, mutta emme ole vielä valmiita heittämään pyyhettä kehään. Meistä jokainen haluaa mahdollisuuden tehdä asiat oikein ja näyttää tiimimme koostuvan pelejä rakastavista tekijöistä. Ja vähintään haluamme antaa teille uuden mahdollisuuden nauttia The Cullingista oikealla tavalla."

Xbox Onen versio palautetaan pelattavaksi myöhemmin.

V2.fi | Markus Mesiä
< Kaverit saa niittopu... Linkin kledjut saapu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova