Tuorein sisältö

Yön kevyt peliaiheinen: Mario mestarirodun tyyliin

30.06.2015 klo 23.49 | Luettu: 9812 kertaa | Teksti: Toimitus

"PC Master Race":lle, eli PC-pelaajille voitaisiin ehkä joskus tarjota tällaista pelikuvaa, mikäli Nintendo laajentaa mobiililaitteilta vielä kotitietokoneillekin.

Kyseessä on Aryoksinin näkemys siitä, miltä Mario-peli voisi näyttää Unreal Engine 4:llä toteutettuna.Joku tässä mättää...

V2.fi | Toimitus
< PlayStation Plussan ... Microsoft jo valmiin... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

fic

01.07.2015 klo 00.02 7 tykkää tästä

En nyt tiedä onko tässä kyseessä minkäänlainen "näkemys", pistetty vain Marion modeli juoksemaan valmiiksi tehdyissä, geneerisissä pelimaailmoissa.
lainaa
Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

01.07.2015 klo 00.38 7 tykkää tästä

Nintendon videon poisvetämistä tai oikeusjuttua odotellessa...
lainaa
Beetlejuice

01.07.2015 klo 02.34 4 tykkää tästä

Ei kiitos, mieluummin pelaan Super Mario 3D Worldia Wii U:lla tai Galaxyja Dolphinilla HD:na hemmetin paljon nätimmillä ja persoonallisimmilla graffoilla täynnä pieniä oivaltavia yksityiskohtia kuin tämmöistä geneeristä sielutonta harrastelijarävellystä. Eihän tällä ole käytettyä hahmoa lukuunottamatta mitään tekemistä Marion kanssa, ainoa pätkä mikä edes etäisesti toi Mario-vibaa oli pihaosuus, ja sekin näytti taiteellisesti paljon köyhemmältä kuin Super Mario 64 aikoinaan vaikka polygoneja ja tehoja on käytetty varmaan satakertainen määrä ja välissä on 20 vuotta. Summa summarum, hieno engine ja kasa efektejä ja shadereita eivät paljon auta jos ei vain yksinkertaisesti ole visuaalista silmää ja tyyli kusee.

Unreal Engine 4:llä saisi varmasti aikaan upean Mario-pelin mutta tämä meininki ei ole todellakaan se juttu.
lainaa
vidyagaems

01.07.2015 klo 07.04 1 tykkää tästä

Kyseinen video ei olisi tarpeeksi vakuuttava nykypelaajille. Yhtä hyvin videossa olisi pitänyt korvata vastenmielinen hahmomalli paljon realistisemalla kahden metrin kokoisella palkkasotilaalla, joka ei osaa hyppiä mutta kyllä hän osaisi käsiasetta käsitellä. Nuo ylisuuret kolikotkin vois heivata hevonvittuun ja korvata oikealla rahalla, jotta nille löytyisi edes realistista, kapitalistista käyttöä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova