Tuorein sisältö

Pelataanpa: Pelitunkio, osa 1

13.09.2015 klo 20.30 | Luettu: 5546 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen



Millaisia ovat pelit, joita sai ostaa Japanista 1 sentillä kappale? Onko niissä yhtään edes vähäisen hintansa arvoista? Tätä selvittämään lähtee Pelitunkio-katsausten sarja, jonka ensimmäinen osa on tässä. Pitäkää hatusta kiinni, sillä nyt tulee sitä itseään tuutin täydeltä.



V2.fi | Mikko Heinonen
< Lauantai-illan Kevyi... Playstation 2:n suos... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

hifsdfdspji

14.09.2015 klo 22.20

onhan nää yksinkertaisia pelejä ja ihan noin historiallisesti mielenkiintoisia mutta ei tämmösestä kovin paljoa irti saa kun yksi peli on koneessa vajaat pari minuuttia

kielitaidosta sen verran että mikon lapsuudessa peleissä ei ilmeisesti ollut tekstejä. koska kaikki pleikkaa lapsuudessa hinkanneet tietää kyllä miltä tuntuu kun ei ymmärrä kieltä mutta kenties osa viehätyksestä piili siinä kun ressissä vastaan tuli mörkö jota ei osannut odottaa koska ei ymmärtänyt aiemmin käytyä dialogia supermöröstä. final fantasynkin pelaaminen oli vähän älyvapaata kun englannin sanavarasto sisälsi suurinpiirtein sanat hi ja mom mutta tulipahan tehtyä
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.09.2015 klo 22.39

Omassa lapsuudessa 80-luvun alussa useimmat pelit olivat todellakin erittäin simppeleitä, sen ruudulla tapahtuvan toiminnan ymmärsi vaikkei ohjeista mitään tajunnutkaan. Tekstiseikkailut sitten erikseen, mutta niitä nyt ei kukaan 8-vuotiaalle junnulle edes tarjoillut.

Väitän silti, että tällaisen kuvamerkkikielen kanssa on vielä keskimääräistä enemmän pihalla, kun ei ymmärrä edes sitä hi eikä mom :)

Tässä sarjan alisarjassa niputan tarkoituksella tätä bulkkikamaa lyhyisiin katsauksiin, koska oletan ettei ketään kiinnosta kun tuijotan 15 minuuttia piirrosmerkkejä ja arvailen eri valikkovaihtoehtoja. Raaka peli: jatkoon tai ei jatkoon. Kommentteja on täällä tullut vähemmän kuin muihin osiin, mutta YouTubessa ja Facebookissa peukkuja taas selvästi enemmän.
lainaa

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova