Tuorein sisältö

Konami esittelee Metal Gear Onlinea yli 11 minuutin videolla

17.09.2015 klo 19.00 | Luettu: 3568 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Konami on julkaissut uuden, reilut 11 minuuttia kestävän videon tulevasta Metal Gear Solid 5: The Phantom Painin moninpelikomponentista Metal Gear Online. Videossa esitellään kolme eri pelaajan hahmoluokkaa: the infiltrator eli (soluttautuja), the scout eli (tiedustelija) ja the enforcer (toimeenpanija). Lisäksi videossa kerrotaan tehtävätyypeistä, strategioista ja pelaajien ominaisuuksista.

Soluttautujat ovat parhaimmillaan lähitaistelussa ja hiiviskelyssä. Tiedustelijat ovat tasapainoisia hahmoja, jotka pystyvät napsimaan vihollisia pitkänkin välimatkan päästä. Toimeenpanijat puolestaan käyttävät vähän raskaampaa kalustoa. Konamin esittelemä neljäs hahmoluokka on "ainutlaatuiset hahmot", joita MGO:n trailerissa ovat ainakin Ocelot ja tietenkin Snake.

Videossa näytetään, että pelissä hyödynnetään samoja ohjainasetuksia kuin MGS 5:ssä, ja pääpelissä luotu hahmo on mahdollista tuoda MGO:n maailmaan omaksi hahmoksi. MGO:ssa on myös mahdollista luoda oma hahmo aivan tyhjästä. Videon loppupuolella esitellään Bounty Hunter -tehtävä, jossa tiimit pelaavat deathmatch-tyyliin vastakkain.

Konami on varmistanut, että MGO:n serverit avautuvat 6. lokakuuta.


V2.fi | Erkki Mervaala
< Sotalaivat lasketaan... Pelaajat luoneet jo ... >

Keskustelut (1 viestiä)

hjkl

18.09.2015 klo 15.09

Metal Gear online... Hmmm...

Kuinkas monta vastaavannimistä palvelua Konami onkin jo sulkenut? Ahne yritys on ahne.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova