Tuorein sisältö

Huhu: Konami suunnittelee uusien Metal Gear Solid, Castlevania ja Silent Hill -pelien julkaisua

01.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 1627 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJapanilainen pelijulkaisija Konami omaa useita ikonisia pelisarjoja mutta on viime vuosina saanut pelaajilta kovaa kritiikkiä siitä, ettei ole oikeastaan käyttänyt niitä muuhun kuin pachinko-rahapelien julkaisuun. VGC-sivuston lähteiden mukaan tähän on kuitenkin tulossa muutos, sillä aiemmin tänä vuonna tapahtuneiden organisaatiomuutosten jälkeen Konami aikoo nyt tuoda takaisin ainakin kolme suosituinta pelisarjaansa, jotka ovat Castlevania, Metal Gear Solid ja Silent Hill.

Näistä ensimmäinen tulee VGC:n lähteiden mukaan olemaan Castlevania, joka on tällä hetkellä kehityksessä Konamilla sisäisesti Japanissa erinäisten ulkoisten kehittäjien tuella ja tulee olemaan jonkinlainen sarjan uudelleentulkinta.

Tämän lisäksi pelinkehittäjä Virtuos on työstää mahdollisesti jotain Metal Gear Solid 3 -peliin liittyvää projektia, joka on vielä hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa. Konami myös suunnittelee alkuperäisten Metal Gear Solid -pelien remasterointia nykykonsoleille ennen uuden isomman pelin julkaisua.

Konamilla on näiden lisäksi myös useampi Silent Hill -peli työn alla, jotka ovat lähteiden mukaan kaikki ulkoistettu useille eri pelistudioille, mukaan lukien vielä nimeämättömälle mutta merkittävälle Japanilaiselle pelinkehittäjälle.

Lähteet kertovat, että Konamin peliprojekteista tullaan kuulemaan lisää seuraavan vuoden aikana koronavirustilanteen niin salliessa. Alun perin Konamin piti olla mukana myös tämän kesän E3-tapahtumassa mutta ilmoittikin pari kuukautta ennen tapahtumaa jäävänsä pois.

Tällä hetkellä pelaajilla voi olla kuitenkin syytä suhtautua hyvin skeptisesti Konamin pelitarjontaan, sillä äskettäin julkaistu uusi eFootball 2022 on saanut murskaavan vastaanoton.

Lähde: VideoGamesChronicle

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelaajat ovat puhune... Epic Games Store ant... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova