Tuorein sisältö

Yu Suzuki kaipaisi lisää rahaa tehdäksee Shenmue 3:sta visuaalisesti upean

05.10.2015 klo 21.00 | Luettu: 4639 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Kickstarter-kampanjalla 6,3 miljoonaa dollaria kerännyt Shenmue 3 tarvitsisi pelisarjan luojan Yu Suzukin mielestä lisää rahaa. Eurogamerille antamassaan haastattelussa Suzuki kertoi pelin valmistuvan kyllä suunnitelmien mukaan nykyisellä rahoituksella, mutta pelin visuaalisen ilmeen huippuunsa hiomiseksi tarvittaisiin lisää rahaa.

"Tarvitsisin vähän lisää rahaa! Itse pelin ei tarvitse olla visuaalisesti upea – nykyisin suuri osa rahoista menee grafiikkoihin. Jos teemme kompromisseja grafiikan suhteen ja keskitymme tarinan hiomiseen, voimme luoda hyvän pelin. Tärkeintä minulle on se, että peli on kiinnostava, ja että ihmiset haluavat pelata sitä", Suzuki kertoo haastattelussa.

Kickstarter ei ole pelin ainoa rahanlähde. Rahoitusta tulee myös Sonylta ja Shibuya Productionsilta, minkä lisäksi PayPalin kautta on mahdollista lahjoittaa peliä varten. Alunperin peli oli suunniteltu juuri kuuden miljoonan dollarin budjetille, mutta Suzuki ja kumppanit yrittävät saada lisää rahaa kasaan, jotta voisivat toteuttaa peliin vielä enemmän ominaisuuksia. Suzuki lupaa, että peli toteutuu lisärahoituksella tai ilman.

Alla pieni näyte vuonna 2017 julkaistavasta pelistä:Lähde: Destructoid

V2.fi | Erkki Mervaala
< Näin muuttuu Starcra... DigiExpoilla kymppit... >

Keskustelut (2 viestiä)

PekkaKana

06.10.2015 klo 00.40

Retrografiikoilla vaan joku tasohyppelypeli ja pelin nimeksi "Shenmue". Riittää kaikille.
lainaa
Uliuli

06.10.2015 klo 09.09

Syby äijä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova