Tuorein sisältö

Konami pistää lisää kapuloita Metal Gearin rattaisiin - sulki Metal Gear Online -studion

03.11.2015 klo 13.05 | Luettu: 4515 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Mitähän se Konami nyt touhuaa? Gamespot huhuaa, että viimeisimmästä Metal Gear Online -verkkopelistä vastuussa oleva/ollut Konami Los Angeles on suljettu.
Eurogamerin mukaan huhu pitää paikkansa.

LA Studio oli Kojima Productionsin alainen, joten ehkä tässä on kyse siitä, että jostain syystä Konamilla halutaan päästä eroon kaikesta, mihin Kojima on koskenut. Tosin, "lomallahan" hän vain on.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Activision kävi kark... Black Ops III:a pääs... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

bnsk

03.11.2015 klo 15.09 4 tykkää tästä

Näkee kuinka alas Konami on viime aikoina vajonnut.Se että yhtiö keskittyy vaan mobiiliin ja pachinko koneiden valmistukseen ok.Mutta miksi noita tosiasioita ei vaan voi myöntää.Pelkääkö yhtiö että heidän osakkeiden arvo tippuu vai onko kyse jonkun vanhan Japanilaisen johtajan henkilökohtaisesta kunniasta.

Konamilla ei ole enää mitään aikomusta tehdä konsolipelejä tai pc pelejä ainakaan hyviä sellaisia.Eikä kukaan usko noita puheita että Kojima olisi pitkällä lomalla.Varsinkaan nyt kun koko Kojima Productions on suljettu.

Konamin johto ei ole tehtäviensä tasalla.Japanissa tuo toimii koska kultuuri on rakennettu typerän kunnian varaan.Mutta mikäli kyseessä olisi joku länsimaalainen pelifirma niin Konamin johto olisi saanut jo ajat sitten potkut pelkästään tuosta huonosta PR puolen hoidosta.
lainaa
lerssi-erkki

03.11.2015 klo 22.46

Huh, ompas Konamilla sulkijalihakset kovassa käytössä.
lainaa
durrr

04.11.2015 klo 04.31

Konami tekemässä vieläkin huonoja valintoja? Kukapa ois uskonut! Metal Gear Solidit kyllä löytävät paikkansa sieltä missä Silent Hillit ovat majailleet jo reilut 11 vuotta.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova