Tuorein sisältö

Suomi sotii, FinnWars hakee joukkorahoitusta

07.12.2015 klo 15.04 | Luettu: 4872 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Näin itsenäisyyspäivän jälkihuminassa onkin hyvä ottaa osaa FinnWarsin IndieGoGo-kampanjaan. Suomen sotiin keskittyvä FinnWars-modi palaa itsenäisenä pelinä ja yhteisörahoitus on avoinna tammikuun 7. päivään saakka.

"FinnWars on eri aselajeja yhdistävä realistinen toiseen maailmansotaan sijoittuva moninpelattava toimintapeli PC:lle. Peli on itsenäinen jatko-osa vuosikymmenen takaiselle Suomen sotia laajasti käsitelleelle modille, joka on laajuudessan ja sisällössään ainutlaatuinen vielä tänäkin päivänä. Uudessa FinnWarsissa voi pelata niin suomalaisten kuin puna-armeijankin riveissä ja taistella tunnetuilla sotiemme taistelupaikoilla. Saksalaisten lisääminen pelattavaksi kansakunnaksi on suunniteltu yhdeksi etapiksi, jos ensimmäinen rahoitustavoite täyttyy", selventää lehdistötiedote.

Betatesti luvataan vuoden sisään ja lopullinen peli ennen Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlaa. Alkuvaiheessa pelissä keskitytään asymmetriseen sodankäyntiin, eli kalustot ja panssarit vastaan jalkaväki.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Final Fantasy VII pa... Destinyssä sulatetaa... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

sda4

07.12.2015 klo 16.50

Hienoa, että näitä Unreal 4-moottorin pelejä tulee lisää. En kuitenkaan uskallaa rahoittaa peliä. Jos firma joutuu jostain pihistämään pitääkseen kiinni budjetista ja deadlinesta se on todennäköisesti pelin Linux-versio.
lainaa
SoomiSoomaalia

07.12.2015 klo 23.03

Jep ja kaiken lisäksi tavoite on liian suuri... Todennäköistä, että tämä rahoitus ei tule onnistumaan, vaikka sitä tietenkin toivoisi niin. Hyvä jos Kickstarterissa tosi suositut pelit saavat saman summan kasaan tai edes paljon vähemmän... Tämä peli tulee kuitenkin olemaan hyvin nicheä... Pahimmat kilpailijat ovat ainakin ARMA 3 ja tuleva Squad. Jos haluaa ARMA 3:een suomalaiset maisemat, niin kannattaa ladata Steamin Workshopista Valtatie-modi.
lainaa
puolustusvoitto

07.12.2015 klo 23.35 3 tykkää tästä

Pääseekö tässä pelissä maksamaan sotakorvauksia?
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova