Tuorein sisältö

PC:n Batman: Arkham Knight sai uuden päivityksen – ei vieläkään korjausta suoritusongelmiin

20.01.2016 klo 19.00 | Luettu: 9307 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Eilen julkaistu Batman: Arkham Knightin päivitys PC:lle ei sisällä kovinkaan suuria yllätyksiä. Käytännössä konkreettisimmat parannukset koskevat joidenkin läppärimallien näytön välkkymisen korjausta ja näppäimistön ja hiiren uudelleenmääriteltyjä komentoja.

Kaikki muut patchin muutokset liittyvät pääpelin DLC-lisäosiin. Tammikuun DLC-sisällölle on nyt lisätty tuki, ja monia pelattavuuteen liittyviä seikkoja on korjattu ladattavasta lisäsisällöstä. Päivityksen myötä myös Crime Fighter Challenge Pack #6 on julkaistu.

Monen PC-pelaajan harmiksi uusi päivitys ei vieläkään korjaa suoritusongelmia. Viime vuonna alunperin virheitä täynnä julkaistun Batman: Arkham Knightin puutteellinen tuki on saanut haukkuja Steam-yhteisössä. Turhautuneet PC-pelaajat ovat jo kuukausien ajan toivoneet muun muassa parempaa VRAM-optimointia.

Päivityksen tietoihin voi käydä tutustumassa täällä.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Minecraftista opetus... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (8 viestiä)

kheetor

20.01.2016 klo 19.23 3 tykkää tästä

Otsikossa lukee Arkham City
lainaa
PC_Master_Race

20.01.2016 klo 19.59 6 tykkää tästä

PC Master Race
lainaa
qwertykansaabc

20.01.2016 klo 20.16 2 tykkää tästä

kheetor kirjoitti:
Otsikossa lukee Arkham City


No Eihän lue!! Kumma kun ei osaa ihmiset enää lukeakaan. Sitä se tämän päivän pulla mössökoulutekee. Töihinkin pääsee kaikenlaisella kielitaidolla. Ja vaan pahenee kun nämä ahlam-laiset saapuvat enemmän ja enemmän tänne
lainaa
tolkki3Z-

20.01.2016 klo 20.25 4 tykkää tästä

Näin käy kun on olevinaan liian kiire. Pelejä julkaistaan keskeneräisinä. Tai episodeina. Tuntuu olevan joku trendi nykyään...
lainaa
Buubbadaa

20.01.2016 klo 22.43

No eipä ollu hääppönen peli. Mitään ei menettän.
lainaa
hajotkaa

20.01.2016 klo 23.27 2 tykkää tästä

itellä kyllä toimii 70-130 fps gtx 980 ja i5 2500k 4.4ghz kanssa eikä mitään ongelmaa ;)
lainaa
wats

21.01.2016 klo 14.56

Sanoisin että Arkham Knightin kohdalla ei voi puhua keskeneräisenä julkaisemisesta - kaikki ladattava sisältö on (mielestäni) hyvinkin irrallista ja erillistä eikä niin ollen lisätienestien toivossa alkuperäisestä visiosta leikatun tuntuista. PC -versio toki on surullisen ongelmallinen, mutta arvelisin kuitenkin että päätös keskittyä pelin toimimiseen konsoleilla ja pitäytyminen jo monesti siirretyssä julkaisuajankohdassa PC -version ongelmista huolimatta johtuu vain siitä että pelin kehittämiseen oli käytetty jo liikaa rahaa. Rocksteady oli kasvanut muutaman kymmenen hengen pajasta 120 -henkiseksi studioksi, ja julkaisijoiden (Warner Bros ja Interactive Entertainment) huoli sijoitusten kannattavuudesta pelin julkaisuajankohdan lykkääntyessä monta kertaa lopulta todennäköisesti saneli sen, että Windows -version suuret ongelmat - jotka varmasti olivat niin kehittäjän kuin julkaisijankin tiedossa - eivät estäneet pelin julkaisua. Pelibisnes on bisnestä, ja rahahanojen sulkeutuessa kehittäjän ehdoton prioriteetti on saada peli ulos ja myyntiin - vaihtoehtoina on pistää väkeä ulos ja pahimmassa tapauksessa pulju myyntiin.
lainaa
sjdpoisdvjipvsd

21.01.2016 klo 20.15

Arkham Knight on kokonaisuudessaan hyvin irrallinen. Kaksinaamat ja Pingviinit olis hyvin voinut jättää pois eikä kukaan olis huomannut. Jotenkin haisee että Rocksteady halusi tehdä suuren Gotham Cityn (ei vieläkään ole ihan niin majesteettillinen kuin voisi odottaa) jossa saa kaahailla Batmobiililla (ajelullekaan eivät keksineet järkevää käyttöä joten päättivät tehdä autosta tankin. Batmobiilikohtaukset ovat leffoissakin eeppisiä mutta ne on yhteensä noin 10 minuuttia leffasta) ja siinä sivussa tarinat ja tehtävät tehtiin semmoisella Tony Hawk's Pro Skater -mentaliteetilla. Siis aika perus F2P/MMO-mallilla joka sopii loistavasti DLC-rahastukseen

Arkham Cityssäkin sivutehtävät oli irrallisia ja itseääntoistavia, mutta ainakin päätarinassa oli kymmenkunta sankaria ja pahista selkeissä rooleissa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova