Tuorein sisältö

Ensimmäinen suomalainen e-urheilun ammattivalmentaja aloittaa koulunsa

26.01.2016 klo 17.00 | Luettu: 7053 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Suomeen on syntynyt uusi koulutus/uravaihtoehto pelien parissa työskenteleville. Entinen StarCraft 2 -ammattipelaaja Samuli “elfi” Sihvonen on nimittäin hyväksytty suorittamaan valmentajan ammattitutkintoa Vierumäen urheiluopistossa, kertoo SEUL:n lehdistötiedote. Sihvonen aloittaa opinnot 17. helmikuuta ja tähtää ammattitutkinnon suorittamisella ensimmäiseksi suomalaiseksi e-urheilun ammattivalmentajaksi.

"Jo pelaajaurani aikana totesin, että valmentajasta olisi hyötyä etenkin henkisellä puolella. Koska valmentajia ei Suomen e-urheilussa ole, aloin miettimään olisiko itsestäni siihen. Tavoitteenani on antaa uusille tähdille paremmat mahdollisuudet nousta huipulle sellaisella tuella, joka itseltäni puuttui", Sihvonen kommentoi koulutukseen hakeutumistaan.

Suomen elektronisen urheilun liitto - SEUL ry tukee Sihvosta tutkinnon kustannukset kattavalla stipendillä ja Vierumäelläkin innostuttiin e-urheilun tuomista mahdollisuuksista.

Sihvonen pelasi ammattilaisuransa aikana useissa tunnetuissa talleissa, kuten Fnatic, Team Acer, ENCE ja Vega Squadron.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Valkyria Chronicles ... Burnoutin tekijät sa... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

oijfsdsiojdf

26.01.2016 klo 20.26 1 tykkää tästä

Kannattaisko vielä kuitenkin kerran miettäistä että haluaako olla tekemässä pelaamisesta samanlaista byrokratiakorruptiodopingnaamairvessäsalonkimarkkinahelvettiä kuin liikuntaurheilusta on jo tullut?

Toisaalta Youtuben pelivideoita seuratessa voi todeta että on varmaan jo myöhäistä. Ei löydy montaa videota jossa ei tule kommenttia paskasta pelaamisesta. Mikkoa ei ole Pelataanpa-juttujen puolesta ilmeisesti kovin paljoa kritisoitu

Seuraavaksi on vanhemmat huutamassa Martti 5vlle kun ei pärjää CODissa ja elämä on pilalla
lainaa
ElämäOnPihalla

26.01.2016 klo 22.53

sinun kannattaisi miettiä vielä kerran, haluatko tukea byrokratia...jne helvettiä. katsomalla tuet. keksi siis parempaa tekemistä
lainaa
vieras

27.01.2016 klo 00.04 1 tykkää tästä

saako e-urheilutähdet pimperoa?
lainaa
Defaulted

Rekisteröitynyt 04.01.2011

27.01.2016 klo 05.06 4 tykkää tästä

vieras kirjoitti:
saako e-urheilutähdet pimperoa?


No eikös kukatahansa, joka saa rahaa?
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova