Tuorein sisältö

Retropelaajien unelmakonsoli osoittautui jo toistamiseen oudoksi huijaukseksi?

01.03.2016 klo 11.00 | Luettu: 4642 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Retropelien pelaaminen ja -harrastaminen on tällä hetkellä ehkä suositumpaa kuin koskaan ja siihen markkinarakoon pyrkivät RETRO-lehden perustajat julkistaessaan muutama vuosi sitten Retro VGS -pelikonsolin. Sen joukkorahoituskampanja ei kuitenkaan onnistunut. Laite käytti pelimoduuleja ja näytti ulkoisesti Atari Jaguarilta, jonka valmistusmuotit tekijät olivat saaneet käsiinsä. Projekti haudattiin...

...kunnes se syntyi uudestaan Coleco Chameleonina. 80-luvun klassikkopeleistä tuttu nimi (Colecovision) aiheutti lisäkuhinaa, joten alkoi näyttää, että tällä kertaa saataisiin valmista. Laitetta esiteltiin lelumessuilla pyörittämässä Super Nintendo -pelien näköisiä pelejä ja tarkkasilmäisimmät olivatkin melko varmoja, että Jaguarin kuorissa olikin vain Super Nintendon piirilevy, eikä mitään uutta "prototyyppiteknologiaa". Siitä lisää mm. täällä.

Tekijät kuitenkin kiistivät tämän ja julkaisivat äskettäin uuden kuvan laitteestaan. Sitten kävi näin:
Mikäli olet hiihtolomalla ja vieressäsi on saavillinen popcornia, voit siirtyä lukemaan keskustelua aiheesta AtariAge-sivustolla.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Yön kevyt peliaihein... Uusimmat huhut: Nint... >

Keskustelut (1 viestiä)

Hyihyi

04.03.2016 klo 21.39 1 tykkää tästä

olin yhteen aikaan innostunut retropeleistä, mutta sitten minulle selvisi, että se tarkoittaakin VANHOJA pelejä, eli jotain kauan sitten ollutta, tai ainakin jotain mikä ei ole uutta.

halusin vain varoittaa, että monet saattavat tietämättään olla tekemisissä vanhojen asian kanssa, eli kannattaa varoa mitä internetissä näkee, se ei kaikki välttämättä ole ihan nykyihmiselle sopivaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova