Tuorein sisältö

Mikä Mass Effect Andromedassa saa tekijät lähtemään?

08.03.2016 klo 15.00 | Luettu: 7890 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mikähän Mass Effect Andromedassa saa tekijät lähtemään - vai onko Biowaressa työympäristönä jotain epätasapainossa? Kolmen kuukauden sisään kolme sen isommissa rooleissa ollutta tekijää on joko lähtenyt studiolta, vaihtanut studiota tai ilmoittanut lähtevänsä pelialalta kokonaan.

Ensin Biowarelta lähti Mass Effect Andromedan kehitysjohtaja, sitten sen pääkirjoittaja loikkasi Bungielle ja nyt GameRant kertoo, että pelin senior editor Cameron Harris poistuu pelialalta ensi kuun puolivälissä.




Äskettäinhän saatiin tietää, että Mass Effect Andromeda julkaistaan vasta ensi vuoden puolella.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Harmonix näytti hull... Battlebornin kaksi v... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

Defaulted

Rekisteröitynyt 04.01.2011

08.03.2016 klo 15.03 1 tykkää tästä

Ehkä se on niin helvetin hyvä peli, että eivät usko enää koskaa saavuttavansa mitään yhtä hyvää?
Tai sitten ei.
lainaa
Mirr5000

08.03.2016 klo 15.46 7 tykkää tästä

Mun rahani on sillä että studiopomot tekevät paskoja päätöksiä kuuntelematta työntekijöitä, perusteena joko oma ego ja/tai tuottajilta tuleva markkinointistatistiikkaan perustuvat luovat päätökset.
Mass Effect kyllä on niin täydellinen esimerkki sarjasta, joka putoaa lyhyen elinkaaren aikana loistosta täyteen paskaan.

https://www.youtube.com/watch?v=2KYYVrBX4v0
lainaa
apex

Rekisteröitynyt 21.12.2010

08.03.2016 klo 16.22 1 tykkää tästä

Kaikille lähdöille on annettu järkevän kuuloiset syyt, mutta kyllä ne silti epäilyttävät kun julkaisu on kuitenkin vasta vuoden päässä.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

08.03.2016 klo 16.40 6 tykkää tästä

Eiköhän syynä ole EA. Aikataulut varmaan taas laitettu mahdottomiksi ja palkat minimiin.
lainaa
riker

09.03.2016 klo 01.05 1 tykkää tästä


tagman kirjoitti:

Eiköhän syynä ole EA. Aikataulut varmaan taas laitettu mahdottomiksi ja palkat minimiin.


Biowarelta on lähtenyt jo niin paljon aikaisemmin porukkaa että nämä uutiset eivät jaksa enää yllättää.Tähän kun lisätään vielä se että Mass Effect Andromeda on enää noin 6-12k päästä julkaisusta mutta mitään pelikuvaa ei ole vieläkään näytetty.Voi sanoa jo että EA:n pomot on taas puuttunu jollain tavalla pelin kehitykseen.Kehittäjät varmaan aavistavat että peli voi flopata jonka jälkeen EA pistää Biowaren leikkuriin.Niin on parempi lähteä ajoissa jos vielä saa töitä muualta.Tosin kuka itseään kunnioittava ihminen haluaisi edes olla töissä EA:lla.

EA on aina ollut surkea julkaisija.Eipä heiltä juuri muuta voi odottaa kun pelkkää paskaa.Tämäkin tuleva Mass Effect on varmaan joku generiinen online only räiskintä.Ei tarvitse kun kuunnella EA:n johtajien(Peter Moore,Andrew Wilson) epätoivoisia selityksiä,Siitä että heidän mielestä pelejen pitäisi olla joku palvelu missä kaikissa peleissä on verkkopakko ja 50-150e edestä mikromaksuja/ kausikortteja.Niin huomaa äkkiä että EA ei osaa eikä halua tehdä mitään hyviä pelejä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova