Tuorein sisältö

Mass Effect -fanit saivat pohdittavaa: onko Shepard tekemässä paluuta?

11.05.2022 klo 11.00 | Luettu: 1267 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Uutinen saattaa sisältää spoilereita. IGN kertoo, että Biowaren verkkokauppaan ilmestyi eilen tuote, joka poistettiin nopeasti. Tuotekuvauksesta saattoi päätellä, että Mass Effect -pelisarjan faneille tuttu komentaja Shepard olisi tekemässä paluuta pelisarjan seuraavassa osassa, Mass Effect 5:ssä.

Kuvaus oli seuraavanlainen: "Shown pitää jatkua. Shepardin viimeisen tehtävän myötä päästiin eroon Reaperien uhasta, mutta kovalla hinnalla, Maa mukaan lukien. Kun Shepard ja muut selviytyneet jäävät keräämään kokoon rippeitä, fanit saavat vain miettiä, mitä seuraavaksi tapahtuu."

Sitten kuvaus muutettiin muotoon, josta Shepard oli poistettu: "Reaperien uhka saattaa olla ohi, mutta kovalla hinnalla, Maa mukaan lukien. Selviytyneet jäävät keräämään kokoon rippeitä ja fanit saavat vain ihmetellä, mitä seuraavaksi tapahtuu."

Oliko kyse virheestä vai etukäteen lipsahtaneesta juonikuvauksesta?


V2.fi | Manu Pärssinen
< EA vahvisti jättävän... Kehuttu metsästyspel... >

Keskustelut (1 viestiä)

voaehgoig

12.05.2022 klo 09.31

pitaa jatkua koska paskatiimi teki umpisurkean andromedan ja studiolla meni paskat housuun et on pakko kaivaa ruumiit haudasta kasvojen pesemiseks niinkun kauniissa ja rohkeissa kuolleet tuodaan takaisin et katsojaluvut nousis. trilogia oli hyva mut tammonen pelleily on pahempaa kun ea sports fc touhut. hyva peli ei shepardia kaipaa mut studio yrittaa halvoilla oikopoluilla korvata kyvyttomuuttaan. shown pitaa jatkua tosiaan aika huvittava slogan kuivaks lypsetylta lehmalta tehtiin paskapeli mut meian pitaa tehda lisaa pomot kaskee
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova