Tuorein sisältö

Seksikäs Overwatchin peppuposeeraus vaihdetaan toiseen

29.03.2016 klo 13.11 | Luettu: 10337 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo, että Blizzardin Overwatch -pelissä esiintyvän Tracer-hahmon "yli olan katsoen peppua korostaen" -loppuposeeraus vaihdetaan toisenlaiseen.

Toimenpiteisiin ryhdyttiin, kun Blizzard sai fanilta palautetta siitä, että muuten pätevän naishahmon idea vesittyy, kun pyllyposeeraus laimentaa tehokkaan tappavan Tracerin seksisymboliksi - eikä se edes sovi hahmon luonteeseen. Overwatchissa oleva Widowmaker-hahmo sen sijaan on jo perusluonteeltaan seksillä flirttaileva.

Peliä luotsaava Jeff Kaplan vastasikin Overwatchin foorumeilla, että poseeraus vaihdetaan toiseen. Tekijöiden mukaan siitä oltiin muutenkin oltu kahden vaiheilla.

"Ymmärrämme, että kaikkia päätöksemme ei miellytä ja se on ihan ookoo. Tässä ei myötäilty tai murruttu paineen alla, vaan se oli meidänkin mielestämme oikea päätös ja peli on edelleen yhtä hauska seuraavallakin pelikerralla."

V2.fi | Manu Pärssinen
< Mars kauppaan! Uusit... Piu piu! Tämän vuode... >

Keskustelut (4 viestiä)

sjorma

29.03.2016 klo 14.41

näyttää ihan kiinnostavalta peliltä...
lainaa
Pyllyplasteri

29.03.2016 klo 15.26 4 tykkää tästä

Siihen tais romahtaa sen pelin suosio. Next!
lainaa
Tuntematon

29.03.2016 klo 17.41 3 tykkää tästä

En itse osta mitään sencuri roska tarkoitan peleiä myös elokuvia .En ole ostamasa kyseistä peliä, overwatch
lainaa
vshiohi

31.03.2016 klo 10.16

Ja joku vielä sanoo että nykyään on hienoa kun pelejä voidaan päivittää jatkuvasti. Alun perin pelissä olleita urheilijoita häviää, seksin takia ostetut pelit eivät enää sisälläkään seksiä... Varmaan Zidanekin olisi otettu pois 2006 futispeleistä jos olisi ollut mahdollista

Mutta kun ostaa ja pelaa jotain vanhaa peliä vanhalla laitteella niin ei tarvi pelätä että joku väkisin patchaisi sen perseen tai kuolleen julkkiksen pois
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova