Tuorein sisältö

Sony Computer Entertainment vaihtoi nimeään

02.04.2016 klo 11.00 | Luettu: 4930 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Aiemmin Sony Computer Entertainmentina tunnettu Sonyn PlayStationin myynnistä ja markkinoinnista vastaavat jaostot ovat muuttaneet ensimmäinen huhtikuuta alkaen nimensä muotoon Sony Interactive Entertainment. Euroopassa Sonyn konsoleita markkinoivan jaoston nimi on siis muutoksen myötä Sony Interactive Entertainment Europe Ltd.

Näin aprillipäivän jälkeisenä päivänä moisiin ilmoituksiin voisi suhtautua vielä hieman varauksella, mutta tämä suhteellisen tylsä muutos on varmistettu myös Sonyn kotisivujen muutettua nimeään muotoon sie.com.

Kuun alusta käyttöön otetun uuden nimen alla yhdistyvät Sony Computer Entertainment (SCE) ja Sony Network Entertainment International (SNEI). Aiemmin kaksi erillistä yritystä olivat toimineet tuottaen palveluita käytännössä samalle yleisölle, mikä oli johtanut joihinkin "logistisiin ongelmiin ja sekaannuksiin".

Muutoksen ei toistaiseksi tulisi näkyä muualla kuin yritysten nimissä. Sonyn PlayStation-päämajat säilyvät yhä samoissa kaupungeissa Tokiossa, Lontoossa ja Kaliforniassa.

SCE on kuollut! Kauan eläköön SIE!

V2.fi | Erkki Mervaala
< DOOMin sotilas taist... Xboxin Phil Spenceri... >

Keskustelut (2 viestiä)

MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

02.04.2016 klo 14.55

SCEE ja kumppanit alkoivat olla aika tuttuja lyhenteitä, joten menee varmaan hetki ennen kuin tottuu siihen, että nyt onkin SIEA.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

02.04.2016 klo 15.51 5 tykkää tästä

Ja Sonyn uusi nimi verkkopalvelulle on Sie ja Mie.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova