Tuorein sisältö

Sony sulki LittleBigPlanet-serverit pelipalvelimiin kohdistuneiden hyökkäysten vuoksi

23.05.2021 klo 17.00 | Luettu: 1188 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Sony on ilmoittanut sulkevansa LittleBigPlanet-serverit väliaikaisesti peliin kohdistuneiden hyökkäysten vuoksi. Asiasta ilmoitettiin muun muassa LittleBigPlanetin virallisella Twitter-tilillä.

21. toukokuuta Twitterissä tiedotettiin, että yhtiö tietää joidenkin pelaajien kärsivän ongelmista servereiden kanssa. Twiitissä painotettiin, että servereihin kohdistunutta hyökkäystä tutkitaan. Tilanteeseen saatiin päivitys noin vuorokausi sitten, kun Sony ilmoitti ettei heillä ole muuta vaihtoehtoa kuin sulkea pelipalvelimet. Lisäksi yhtiö kertoo, ettei se ota hyökkäyksiä kevyesti ja jatkaa asian tutkimista.

LittleBigPlanetin Twitter-tilillä on nähtävissä, että servereissä on ollut ongelmaa myös maaliskuussa, jolloin pelipalvelimet suljettiin hetkellisesti. On vielä epäselvää, onko hyökkäyksiä tapahtunut pidempään. Eurogamerin tietojen mukaan osa peliyhteisön jäsenistä oli ilmoittanut maaliskuun tapahtumien syyksi tietyn henkilön tekemät DDoS-palvelunestohyökkäykset. Tuolloin Sony ei kuitenkaan vahvistanut, että kyseessä olisi ollut palvelunestohyökkäys.

Alla LittleBigPlanetin virallinen twiitti, jossa yhtiö kertoo servereiden tilapäisestä sulkemisesta.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Lähteiden mukaan suo... Bus Simulatorin teki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova