Tuorein sisältö

Sons of Anarchy -peli huijasi faneja?

07.04.2016 klo 17.35 | Luettu: 3525 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Destructoidin toimittaja muistelee, että alkoi jo viime vuoden elokuussa ihmetellä, kun Sons of Anarchy: The Prospect -pelin luvatusta kakkosepisodista ei ollut kuulunut mitään. Vielä hämäräperäisempää oli se, ettei niin pelin julkaisija kuin tekijäkään ollut sanonut asiasta mitään - itse asiassa ne olivat pysyneet täysin hiljaa. No, viivästyksiä tapahtuu, mutta kun Season Passeja oli myyty ennakkoon, alkoivat pelin ostaneet närkästyä.

Destructoid otti yhteyttä peliä kehittäneeseen Silverback Gamesiin, joka kertoikin olleensa mukana vain konsulttina, eikä tiennyt yhtään lisenssin hankkineen Orpheus Interactiven suunnitelmista. Orpheus taas ei vastannut yhteydenottoihin.

Siitä on nyt kulunut 8 kuukautta, eikä mitään ole tapahtunut - paitsi että Apple tarjoaa rahoja takaisin pelin iOS-version ostaneille. Peli on myös poistettu Applen palvelimilta. Tukisivulla lukee edelleen, että "episodeja 2-10 työstetään kovaa tahtia". Tv-sarjan emoyhtiö FOX ei sekään ole kommentoinut pelin kohtaloa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Gears of War 4 -lask... Yhdysvaltain kongres... >

Keskustelut (2 viestiä)

poopjihuoni

07.04.2016 klo 18.35 4 tykkää tästä

Kannattaako ostaa tavaraa ennen kuin se on olemassa? Oikean sijoittamisen voi ymmärtää koska siinä otetaan aina riski että sijoitukselle saadaan jotain tuottoa.
lainaa
Orbon

07.04.2016 klo 19.00 7 tykkää tästä

Kannattaako ylipäänsä ostaa Applen puhelimia, saati jotain tavaraa niihin kauppapaikalta?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova