Tuorein sisältö

Pokémon-musikaalin ensiesitys tänään Helsingissä

10.04.2016 klo 09.05 | Luettu: 3016 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Juhlavuottaan viettävä Pokémon-franchise on ehtinyt vuosien saatossa ties kuinka moneen suuntaan, mutta tällä kertaa Helsingistä kajahtaa uudenlainen paketti. Kotimainen Valitsen sinut! -musikaali saa ensiesityksensä tänään Helsingin Kulttuuritalolla kello 13. Esitys on osa Popcult-tapahtumaa.

Ree Fagerströmin johtama kuusikko sai ajatuksen 20-vuotiaaseen sarjaan keskittyneestä musikaalista jo viisi vuotta sitten. Sittemmin poppoo on saanut kerättä rahoituksen Indiegogo-joukkorahoitussivuston kautta. Kirstuun saatiin raavittua kasaan noin 3800 euroa, jotka on käytetty yksinomaan puvustukseen ja lavasteisiin. Lopputuloksessa mukana on noin 35 hengen näyttelijä- ja tuotantotiimi.

Tekijänoikeusasioiden takia kukaan tekijöistä ei ansaitse projektista palkkaa. Tällä erää kuitenkin suurin ongelma on lavasteiden paljoudessa.

- Meillä on muun muassa 6,5-metrinen merihirviö ja yli 100 pukua, jotka pitäisi saada mahtumaan bäkkärille. Hahmoista noin 75 on pelkästään Pokémoneja, kertoi Fagerström YleX:lle.

Tämänpäiväinen esitys ei ole jäämässä ainoaksi laatuaan. Lisäesityksien aikataulua voi käydä vilkuilemassa musikaalin verkkosivuilta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Yön kevyt peliaihein... Homefront: The Revol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova