Tuorein sisältö

Pokemonit johdattavat pian unten maille

06.07.2023 klo 21.00 | Luettu: 2797 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Kauan odotettu Pokémon Sleep saapuu mobiililaitteille tänä kesänä. Jos Pokémon GO sai kaikenikäiset ylös, ulos ja liikkeelle taskuhirviöiden perään, on Sleepin tarkoitus taas tähdätä huomio uneen ja sen laatuun.

Sleepiä pelataan nimensä mukaisesti nukkumalla. Yksittäisten poksujen sijaan tällä kertaa kerätäänkin eri hirviöiden unityyppejä, joilla täytetään Sleep Type Dexiksi nimettyä kokoelmaa. Unen laadulla ja määrällä on pelissäkin merkitystä, mutta lisäksi pelaaja saa viikoittain huolehdittavakseen Snorlaxin, jolle täytyy syöttää marjoja ja muuta evästä. Snorlax kasvaa hyvällä hoidolla ja otus vetää puoleensa myös muita nukkumapaikkaa etsiviä pokémoneja. Pelaajan nukkuminen vaikuttaa siihen, millaisia taskuhirviöitä paikalle ilmaantuu.

Pokémon Sleepin uniseuranta käsittää kolme erilaista unityyppiä: nuokkumisen, torkkumisen ja kevyen unen, joiden alle eri pokémonit on lajiteltu. Nämä edelleen kääntyvät kunkin poksun kohdalla kolmeksi erilaiseksi tavaksi nukkua. Peli on keräilyn ohella yksinkertainen seurantasovellus, joka kertoo käyttäjän unen vaiheista ja antaa lisäksi mahdollisuuden nauhoittaa nukkuma-ajan ääniä. Ehkäpä tässä on siis hauska ominaisuus unissaan puhuville. Alla olevalla videolla esitellään tarkemmin sovelluksen toimintaa.


Seurantaan käytetään joko mobiililaitetta tai pian julkaistavaa Pokémon GO Plus + -lisätarviketta, joka lähettää tiedot liitettyyn laitteeseen. Android-käyttäjät voivat jo ennakkorekisteröidä Pokémon Sleepin Google Playn kautta, mutta iOS-käyttäjät saavat ilmeisesti odottaa julkaisuun saakka. Varsinaista julkaisupäivää ei vielä ole paljastettu.

Lähde: Polygon

V2.fi | Anne Kukkura
< Ubisoftin ''hiirenlo... Pleikkarin Warzoness... >

Keskustelut (2 viestiä)

dpadpalfnkajs

06.07.2023 klo 22.17 3 tykkää tästä

kivaa seuraavaksi pokemon food ja pokemon work niin tietavat myos ruokailuni ja tyoni kohta heil on koko kuva kasassa ja voivat muuda vaik kiinaan ja gigantille kaikki tiedot
lainaa
Rolle

08.07.2023 klo 01.20

Eikös sitä oo kalloon taottu ettei puhelinta saa jättää vahtimatta laturiin ja ei ainakaan kannata pitää syttymisherkällä alustalla (tyynyn vieressä esimerkiksi) täähä poksu tulee tappaan ihmisiä ????
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova