Tuorein sisältö

ARK: Survival Evolved saa oman verkkomoninpelinsä myös PlayStation 4:lle - beta julkaistaan jo kesällä

22.04.2016 klo 19.00 | Luettu: 2019 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Pelikehittäjä Studio Wildcard on ilmoittanut, että ARK: Survival Evolved saa oman elektronisen urheilun spin-off-tuotteensa myös PlayStation 4:lle ensi kesänä. ARK: Survival of the Fittest -verkkomoninpelin beta-versio julkaistaan PlayStation 4:lle 19. heinäkuuta. Täyden pelin julkistusaikataulua ei ole vielä julkistettu.

Wildcardin mukaan kyseessä on Multiplayer Online Survival Arena, jossa jopa 72 pelaajaa pääsee ottamaan toisistaan mittaa. Kehittäjä lupailee useita eri pelimoodeja, kuten Free For All ja joukkuepohjaiset heimopelit. Mukana on julkaisun yhteydessä yli 30 eri petoeläintä. Beta-julkaisun jälkeen peliin tullaan lisäämään aika ajoin lisää areenoita ja olentoja.

ARK: Survival of the Fittest on ilmainen Steamissa, joten todennäköisesti näin on asian laita myös tulevassa PlayStation 4 -versiossa. Täysiversio pääpelistä ARK: Survival Evolved julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle kesäkuussa.

Alla Steam-version julkistustraileri:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Uusi Mirror's Edge l... RUINER syöksyy bruta... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Orbon

22.04.2016 klo 20.05 1 tykkää tästä

"Täysiversio pääpelistä ARK: Survival Evolved julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle kesäkuussa."

Pitääkö tämä siis edelleen paikkansa? Playstation Blogista asia ei selvinnyt http://blog.us.playstation.com/2016/04/21/ark-survival-of
Itseäni kiinnostaisi kyllä nähdä Survival Evolved PS4:lla, mutta ei tippaakaan tuo free2play -areenapeli.
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova