Tuorein sisältö

Infinity ei ollutkaan ääretön - Disney luopuu pelibisneksestä

11.05.2016 klo 09.00 | Luettu: 5768 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Disney on julkaissut talousraporttinsa ja ilmoittaa sen välityksellä lopettavansa pelien tekemisen. Jatkossa pelihahmoja kyllä lisensoidaan muille, mutta Disney Infinity -pelit ovat näin tulleet tiensä päähän ja Avalanche Software suljetaan. Avalanchella työskenteli noin 300 pelintekijää.

Disney Infinityyn julkaistaan vielä luvatut kaksi pakettia: Alice Through the Looking Glass -hahmot ja Finding Dory Play Set.

Onko muovisten DLC-hahmojen aika ohi? Nintendo jatkaa huhujen mukaan Amiibojen kanssa vielä seuraavallakin konsolillaan, mutta LEGO Dimensionsista ollaan oltu melko hiljaa julkaisun jälkeen ja Skylanders-leiristäkin alkavat ideat loppua.

Päivitys: LEGO Dimensionsiin on juuri julkaistu lisähahmoina Batmaneista tuttu Bane, Ghostbustersin Slimer ja Ninjagon Lloyd.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Yön kevyt peliaihein... Pakko napata herrasm... >

Keskustelut (2 viestiä)

sipuli

11.05.2016 klo 14.29 2 tykkää tästä

Minkähänlaisia käräilyesineitä näistä DLC-leluista muodostuu vuosien kuluttua... Nyt kuulkaa pojat ja tytöt markettien hyllyt tyhjiksi Infinity-ukkeleista yms. ja eläkevarat on turvattu!
lainaa
cadfhipa

11.05.2016 klo 16.44 3 tykkää tästä

Kun katsoo tuota pressikuvaa niin ei tarvi ihmetellä. Disneyllä on vaikka millä mitalla materiaalia jolla houkutella kaikkia parikymppisistä kahdeksankymppisiin mutta peli brändättiin tiukkaakin tiukemmin taaperoikäisille. Legopelitkin ovat helppoja ja yksinkertaisia mutta Infinity oli full retard
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova