Tuorein sisältö

Oo mama! Uudessa Homefrontissa on kaksi tasoa TimeSplittersiä

17.05.2016 klo 15.00 | Luettu: 3151 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

TimeSplitters-pelit ovat jääneet mieluisina monien muistoihin, varsinkin moninpeliensä osalta. Tuoreessa Homefront: The Revolution pääseekin palaamaan tuttuihin maisemiin.

Eurogamer kertoo, että pelistä löytyvän peliautomaatin kautta pääsee pelaamaan TimeSplitters 2:n Siberia- ja Chicago-tasoja, mutta toki uudelle pelimoottorille sovellettuna.

Deep Silver Dambuster Studios syntyi aikoinaan Crytek UK:sta, jonka alkuperäinen nimi taas oli Free Radical Design - eli TimeSplittersien tekijät.

Ehkä tämä herättää toivoa siitä, että Ajanhalkojia olisi tulossa - isoja fanikampanjoitakin sen eteen on jo useamman kerran tehty.



V2.fi | Manu Pärssinen
< Frozenbyten Shadwen ... Star Trek Onlinen ko... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

vsdjpisgip

18.05.2016 klo 10.46

Ottaen huomioon miten pahasti split-screenit on nykykoneilla raiskattu olisi valtava ihme jos kunnollinen Timesplitters olisi edes kaukaisimmissa suunnitelmissa

Silti, olihan nuo aiemmatkin tehty helvetin pienellä budjetilla ja vasemmalla kädellä tai ainakin se tuntui siltä. En tiedä olisko nykyäänkään niin vaikeaa luoda muutamaa vanhentuneen näköistä karttaa ja sitten tunkea sinne läjä pelaajia ja vihollisia löysän pelattavuuden kera. 4 pelaajan split-screen kaikissa moodeissa kampanjasta versukseen ja minipeleihin ja samalla 4 pelaajan jengillä vois mennä nettimatsiin jossa olis kevyesti 30 muutakin tyyppiä. Unohtamatta botteja

Jos menestyis niin ehkä split-screenit vois kokea jonkinlaisen renesanssin
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova