Tuorein sisältö

Gran Turismo Sportin beta peruttiin

23.05.2016 klo 15.00 | Luettu: 4148 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Autourheilupeli Gran Turismon luoja Kazunori Yamauchi on varmistanut, että tuleva Gran Turismo Sport ei tule saamaan suunniteltua avointa beta-testaustaan. Betan toteuttaminen olisi saattanut viivästyttää pelin julkaisua ensi vuoden puolelle.

Yamauhci kertoo olevansa "hyvin, hyvin pahoillaan" betan peruuntumisesta. Hänen mukaansa laadukkaan betan kasaaminen teettäisi yhtä paljon töitä kuin kokonaisen pelin luominen.

"Emme voi niin vain heittää sitä ulos vain siksi, että se on beta. Toteuttaaksemme avoimen betan vaatimuksena on, että meidän on luotava kunnollinen master-kopio, ja harkittuamme pelin julkaisuaikataulua päätimme, ettei meillä vain ole tarpeeksi aikaa tehdä kahta kultamasteria pelistä. Sen pois jättäminen säästää aikaamme noin kolmella kuukaudella", Yamauchi kertoo.

Alunperin beta julkistettiin yhtä aikaa pelin kanssa viime vuoden lokakuussa.

Gran Turismo Sport julkaistaan Euroopassa 18. marraskuuta.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Oculuksen piratismie... Total War: Warhammer... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

24.05.2016 klo 00.26 2 tykkää tästä

"Yamauhci kertoo olevansa "hyvin, hyvin pahoillaan" betan peruuntumisesta. Hänen mukaansa laadukkaan betan kasaaminen teettäisi yhtä paljon töitä kuin kokonaisen pelin luominen."

Onkohan jollakin nyt mennyt beta:n ja demon käsitteet hiukan sekaisin vai mitä helvettiä?
Muokannut: Bladekill 24.05.2016 klo 00.26 lainaa
hvpssgiph

24.05.2016 klo 11.31

Beta ja demohan ovat nykyään julkisena sama asia. Pala pelistä ja alussa lukee "kokemus todellisessa pelissä voi olla erilainen"

Yleensä näillä julkisilla betoilla sanottavasti halutaan testata ennen kaikkea serveri ja bugitoimintaa. GT:n tapauksessa eivät ole kovinkaan oleellisia. Ekan viikon jälkeen pelaajia on enää kourallinen ja japsit nyt hinkkaavat muutenkin peliään ihan tarpeeksi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova