Tuorein sisältö

Amazonilla listattiin Gran Turismon ja Days Gonen PC-versiot, Sony torppaa huhut

16.04.2020 klo 13.00 | Luettu: 2599 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PlayStation-yksinoikeus Horizon Zero Dawn on tulossa PC:lle kesällä, samoin Death Stranding ja huhut siitä, että muitakin pleikkaripelejä alkaisi näkyä tietokonepelaajien ruuduilla, vellovat tasaisin väliajoin. Uusin kuhina lähti liikkeelle, kun muun muassa Gran Turismo Sportin ja Days Gonen Windows-versiot löytyivät listattuina Ranskan Amazon-kauppapaikalta.

Polygon kertoo Sonyn kuitenkin välittömästi kiistäneen tämänkin huhun. Sonyn mukaan listoilta löytyivät myös Bloodbornen ja Uncharted: The Nathan Drake Collectionin PC-versiot, mutta virallinen linja on "emme ole tehneet julkistuksia näiden pelien tuomisesta PC-alustalle".

Sanamuoto ei kuitenkaan estä sitä, etteikö näin voisi joskus käydä...

V2.fi | Manu Pärssinen
< Seuraava GTA on teke... Tätä se Crysis-vihja... >

Keskustelut (3 viestiä)

letroll

16.04.2020 klo 16.05 2 tykkää tästä

God of war ps4(kyllä tällä nimellä) ja super mario odyssey nimiset pelit oli myös tulossa pclle amazonissa. Pitäiskö manu tehdä vähän taustatyötä ja huomata, että kyseessä oli ranskalaisten trollien tekemä pila missä minkä vaan pelin voi lyödä amazoniin.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

16.04.2020 klo 16.42 1 tykkää tästä

Terve, aamupäivällä uutista ajastaessani googlailin aihetta kyllä aika paljonkin kun etsin kuvaa tapahtuneesta. Silloin ei ainakaan silmiin osunut trollaus-selvennys, mutta selvä homma, jos asia näin oli. Ehkä googlasin väärin.
Muokannut: manu 16.04.2020 klo 16.43 lainaa
letrollz

16.04.2020 klo 17.12

Englanniksi nyt ei varmaa sourcea löydy kun kyseessä on ranskalaiset, parilta foorumilta löytyy esim jeauxvideon ja eihän nyt kukaan usko että mario ja muut on tulossa pclle. Scaleboundi oli myös laitettu sinne.

Sonyhan on kuitenki porttaamassa lisää pelejä pclle mikä ei ole yllätys kun katsoo mihin myynti on kehittymässä, ja days gone sekä muutamat muut nimet on pyörinyt huhuissa jo pidempään.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova