Tuorein sisältö

Xbox One saa oman torrent-sovelluksensa kesällä

24.05.2016 klo 19.00 | Luettu: 4697 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Windows 10:n tunnettu torrent-sovellus Torrex Pro näyttäisi olevan tulossa Xbox Onelle Windowsin ja Xboxin sovelluskauppojen yhdistyessä tänä kesänä.

MSPowerUserin artikkelin mukaan Torrex Pron tuorein päivitys valmistelee sovellusta Xbox Onella toimivaan Universal Windows App -muotoon. Päivitys sisältää myös tuen taustalla lataamiselle Windows 10 Mobile -laitteilla.

Vielä ei kuitenkaan ole tiedossa, kuinka torrent-sovellus tulisi toimimaan konsolilla käytännössä. Tekijänoikeudellisten seikkojen vuoksi Microsoft saattaa hyvinkin asettaa rajoituksia UWP-sovellusten käytölle. Xboxin käyttäjillä ei myöskään ole suoraa pääsyä konsolin tallennustilaan, joten ladattujen tiedostojen tallentaminen voi osoittautua hankalaksi.

Torrex Pro sisältää oman mediasoittimensa, joten tiedostojen etsimiseen Xboxin sisällä ei tarvitse todennäköisesti käyttää ylimääräistä aikaa.


V2.fi | Erkki Mervaala
< Loppumatonta Pac-Man... Rocket Leaguesta tul... >

Keskustelut (1 viestiä)

MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

24.05.2016 klo 23.08

"ladattujen tiedostojen tallentaminen voi osoittautua hankalaksi."

Mitäs tämän pitäisi käytännössä tarkoittaa? Tiedostoa ei nähdäkseni voi oikein ladatakaan, jos sitä ei samalla tallenna jonnekin (tai periaatteessa voi, mutta yleensä ne taidetaan tallentaa saman tien)? Tarkoitettiinko tässä kenties tiedostojen avaamista/käyttöä, joka varmaankin on hankalaa mainitusta syystä?
Muokannut: MJR2312 24.05.2016 klo 23.08 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova