Tuorein sisältö

Microsoft laajentaa luottokortteihin tunnetun pankin kanssa - luottoa heruu vain Yhdysvalloissa

11.09.2023 klo 22.00 | Luettu: 506 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Microsoft on lähtenyt mukaan luottokorttien maailmaan. Kyseessä on Xbox Mastercard, joka tulee saataville Manner-Yhdysvalloissa, Alaskassa ja Havaijilla. Luottokortin myöntäjänä toimii Barclays, joka on isobritannialainen pankki, jonka juuret juontavat vuoteen 1690 saakka. Barclaysilla on toimintaa yli 50 maassa, mutta Suomessa pankki ei operoi.

Xbox Mastercard on vuosimaksuton luottokortti, joka saapuu 21. syyskuuta alkaen ensimmäisenä Insider-jäsenten saataville ja ensi vuonna kaikille pelaajille. Kortissa on kuitenkin todellinen vuosikorko, joka on 20,99-31,99 prosenttia. Korttivaihtoehtoja on viisi ja niitä voi muokata omalla Xbox-tunnisteella.

Kortinhaltijat ansaitsevat kanta-asiakaspisteitä mm. Microsoft Storessa tehdyistä ostoksista, mutta mukana on myös muiden yritysten tuotteita. Pisteitä kertyy mm. Grubhubin ja DoorDarshin käytöstä sekä Netflixin ja Disney+:n tilaamisesta. Pisteillä voi lunastaa pelejä ja muita härpäkkeitä Xbox-sivuilla. Myös päivittäisistä ostoksista kertyy pisteitä. Pisteiden kertoimet vaihtuvat ostosten laadun perusteella.

Lisätietoja Xbox MastercardistaLähde: VGCV2.fi | Miia Lyyra
< Tieto seuraavista Pl... Ilmaisräiskintä XDef... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova