Tuorein sisältö

Peliala pokkasi pystin vuoden parhaasta kasvuyrityksestä

04.06.2016 klo 14.00 | Luettu: 2145 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Supercellin ja muiden kotimaisten menestyneiden pelifirmojen taustallakin pärjätään varsin mainiosti. Kauppalehti nimittäin palkitsi Unity Technologies Finlandin vuoden 2016 parhaana kasvuyrityksenä.

Mobiilipelien markkinointiin keskittynyt yritys on kasvanut edellisen kolmen vuoden aikana noin 350 prosentin vuositahtia. Viimevuotinen liikevaihto oli 118 miljoonaa euroa, mikä on huima kasvu vuoden 2014 tulokseen, joka oli 28 miljoonaa euroa.

Unity Technologies Finlandin valikoima kattaa kaksi Suomessa kehitettyä tuotetta. Unity Ads mahdollistaa videomainoksien näyttämisen pelissä sekä tuotteen markkinoinnin uusille käyttäjille. Everplay taasen tarjoaa edellytykset pelisessioiden nauhoittamiseen kera selostuksen sekä kuvien.

Unity Finland perustettiin aikanaan nimellä Applifier. Firman tarkoituksena oli kehittää pelejä Facebookiin. Yritys ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen ennen kuin suunta kääntyi markkinoinnin puolelle. Sittemmin Unity otti perustajiin yhteyttä yrityskauppojen johdosta, minkä jälkeinen aika onkin historiaa.

Toimitusjohtaja Jussi Laakkosen kommentteja sekä lisätietoa aiheesta voi lukea Kauppalehden sivuilta tai viimeisimmästä Kauppalehti-numerosta.

V2.fi | Markus Mesiä
< GTA V:n laajennus ta... Minecraftin menestys... >

Keskustelut (1 viestiä)

MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

04.06.2016 klo 15.49 1 tykkää tästä

Jaa Unityllä on toimintaa Suomessakin. Hitusen yllättävää, mutta kiva kuulla, että menestyksen taustalla on jonkin verran myös suomalaista osaamista.
lainaa

Kirjoita kommentti


275


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova