Tuorein sisältö

Mojangin uusi Minecraft-päivitys tuo mukanaan lunta ja hiekkaa

09.06.2016 klo 20.00 | Luettu: 5636 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Mojang on julkaissut Minecraftiin uuden päivityksen 1.10, joka kantaa nimeä The Frostburn Update. Päivityksen mukana muutoksia tulee pelin aavikko- ja napaseutu-pelialueille. Lumisemmilla alueilla voi nyt kohdata jääkarhuja ja aavikoilla hieman vahvempia zombeja.

Lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä aivan uuden teknisen palikan nimeltä Structure Block, joka "antaa karttojen luojille mahdollisuuden tallentaa rakennelmien malleja ja asettaa niitä dynaamisesti Redstone-vippaskonstien avulla", Mojangin sivuilla kerrotaan. Palikkaa voi käyttää vain luovan moodin ylläpitäjät.

Uusi päivitys korjaa myös monia bugeja, lisää jääkarhun lisäksi muun muassa magma-palikan, Huskin ja Strayn, mahdollistaa sienien koon kasvun entistä suuremmiksi, tekee parannuksia joihinkin komentoihin ja lisää automaattisen hypyn mahdollisuuden. Ja kuten totuttua, Herobrine on jälleen poistettu päivityksen myötä.

The Frostburn Update on nyt saatavilla PC:lle ja Macille, mutta konsoli- ja mobiilipelaajat joutuvat vielä odottamaan. Täysi lista päivityksen muutoksista löytyy täältä.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Moninpeli ja Rocket ... Twitch-trollin kiusa... >

Keskustelut (2 viestiä)

Enymmärrä

09.06.2016 klo 20.09 3 tykkää tästä

ennen ymmärsin kun mojang omisti pelin että päivityksillä kesti tulla, mutta mikä nykyään kestää ?, tuntuu että siellä on 1-2 ihmistä tekemässä sisältöä kyseiseen peliin, ku peli ei ole muuttunut melkeen yhtään viimeisen 4v aikana :D
lainaa
Joni00

10.06.2016 klo 03.55 1 tykkää tästä

Tuli eilen ekaa kertaa pelattua Minecraftia kun sen XboxOne version hankin ja yllätyin kyllä positiivisesti. Olin jotenkin ajatellut että tuo on vain pikkurakentelupeli mutta tuossahan voi tehdä vaikka mitä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova