Tuorein sisältö

Bungien mukaan PS3 ja Xbox 360 ovat 'perintökonsoleita'

10.06.2016 klo 19.00 | Luettu: 3705 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Bungien syksyllä julkaistava Destiny: The Taken King -lisäosa Rise of Iron ei tule saamaan julkaisuaan Xbox 360:lle tai PlayStation 3:lle, sillä ne edustavat kehittäjän mukaan vanhentunutta teknologiaa.

"Jos käytät 'perintökonsolia" Destinyn pelaamiseen, sinun on päivitettävä rautasi kokeaksesi seuraavan seikkailun", Bungie kertoi eilisessä tiedotteessaan. "Tavoitteenamme on aina ollut ottaa kaikki tämän mahtavan yhteisön pelaajat mukaan matkalle jatkaessamme Destinyn tarinaa. Samalla jatkamme myös tukeamme sellaisille pelaajille, jotka päättävät olla päivittämättä konsolirautaansa. Tänä syksynä on vielä mahdollista pelata Destinya perintösukupolven konsoleilla, mutta se matka jatkuu eri polkua pitkin."

Tähän asti molemmilla konsolisukupolvilla pelatun Destinyn pelaajatiedot ovat olleet yhteisiä, mutta kesän jälkeen kehityspolut haarautuvat uusien ja vanhojen konsolien välillä. Elokuun jälkeen hahmo on mahdollista jälkikäteen tuoda PlayStation 3:lta PlayStation 4:lle tai Xbox 360:lta Xbox Onelle, mutta pelaajatiedot eivät päivity saumatta ja automaattisesti. Bungie lupailee lisätietoja tämän muutoksen vaikutuksista lähiaikoina.

Lisäosa Destiny: Rise of Iron julkaistaan 20. syyskuuta.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Huhun mukaan Crash B... Kohtalo on selvillä:... >

Keskustelut (1 viestiä)

Janne82

11.06.2016 klo 02.23 2 tykkää tästä

No eipä taida sitten Destinyn pelaaminen jatkua minun kohdalla.
Pelaan mitä todennäköisemmin vielä vuosia Xbox 360:llä koska sille vaan on niin hemmetisti pelejä vielä pelaamatta että mitään järkeä siirtyä vielä uuteen konsoliin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova