Tuorein sisältö

Bungie mokasi pahanpäiväisesti: Destinyn pelaajia bännättiin perusteetta

26.10.2017 klo 15.00 | Luettu: 2621 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Destiny 2:n PC-version lähtölaukaus ei ole ollut täysin onnistunut. Bungie bongasi heti julkaisun yhteydessä noin 400 pelaajaa, joiden epäiltiin hyödyntäneen vilppiä edetäkseen pelissä nopeammin. Näinpä heidät bännättiin pelistä.

Nyt päivää myöhemmin on kuitenkin toinen ääni kellossa. Bungie kertoo tarkastelleensa pelikieltoon johtaneita syitä ja päätyneen lopputulokseen, että kyseessä oliin virheellinen ratkaisu. Näinpä heidän pelioikeudet on palautettu.

”Tunnistimme bannien tarkasteluprosessin yhteydessä joukon pelaajia, joiden bänni oli virheellinen. Heidän bänninsä on nyt peruttu. Kyseiset koiruudet eivät liittyneet listattujen kolmannen osapuolen sovellusten käyttöön. Aiomme jatkaa prosessointia vastaisuudessa taataksemme hauskuuden ja reiluuden.”

Alkuperäinen syy bännivasaran heilahtamiseen oli ”ohjelmiston hyödyntäminen, joka uhkasi pelin ekosysteemiä”.

V2.fi | Markus Mesiä
< Uusi Wolfenstein pää... Freddy Krueger ei ar... >

Keskustelut (4 viestiä)

Joni

26.10.2017 klo 15.08 1 tykkää tästä

MSI Afterburneristakin saa bannit.

Hyvä peli.
lainaa
Orbon

26.10.2017 klo 15.23

PC master race
lainaa
vesamies

26.10.2017 klo 16.02 2 tykkää tästä

Guildwar 2 sai bännit kun osti halvalla esineitä ja teki niistä kalliita esineitä ja laitto myytiin. "epäreilua kultafarmailua"
lainaa
Kille

26.10.2017 klo 18.06 2 tykkää tästä

Pelin kotisivuilla on lista, mitä ohjelmia tämä tukee, tai ei tue. MSI Afterburnerista ei saa banneja, mutta peli ei tue ohjelman FPS-laskuria ja muita tilastoja. Tuo, että saisi bannit Discordin, Xsplitin, tai vaikka Afterburnerin käytöstä, on täyttä huuhaata.

Tilanne lähti lähinnä siitä, kun jollakulla oli tullut banni-ilmoitus ja luuli sen tarkoittavan jonkin ohjelman käyttöä. Bungie itse ilmoitti eilen iltaselle, että he eivät ole, eivätkä meinaa bannia ketään ohjelmien käytöstä. Jokainen banni käydään läpi myös, eli koko homma on lähtenyt lapasesta pelaajilla. Nämä kun luulivat, että bannit tulisivat automaagisesti.

Uutinen pitää tietysti totta, mutta kuten tuossa on, niin se on ollut heidän mokansa, minkä firma myönsi ja korjasi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova