Tuorein sisältö

Pian PlayStation 5 -konsolille yksinoikeudella ilmestyvä toimintaseikkailu Forspoken sai uuden trailerin

11.01.2023 klo 21.30 | Luettu: 966 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Lähes vuodella viivästynyt pelinkehittäjä Luminous Productionsin toimintaseikkailu saapuu tammikuun lopulla konsoliyksinoikeudella PlayStation 5:lle ja PC:llä useammalle kauppa-alustalle, joten sen kunniaksi pelijulkaisija Square Enix on julkaisut pelistä uuden trailerin.

Forspokenin tarina edustaa Japanissa suosittua isekai-genreä, jossa New Yorkista kotoisin oleva Frey Holland löytää itsensä lohikäärmeiden ja muiden fantasiaolentojen täyttämästä Athia-nimisestä maailmasta. Onneksi Frey saa maailmaan vaihtaessaan itselleen avukseen taikavoimia joiden avulla taistella Athiasta löytyviä esteitä vastaan ja yrittää päästä takaisin kotiin.

Pelistä on parhaillaan saatava pelattava demo PlayStation 5:lla ja koko peli ilmestyy tammikuun 24. päivä PS5- ja PC-alustoille.




V2.fi | Mikko Seppänen
< Xbox esittää: huhutt... Lähes 10 vuotta työn... >

Keskustelut (1 viestiä)

Tähtikettu

12.01.2023 klo 08.35 1 tykkää tästä

Tuli pelattua tuota demoa. En tiedä tekeekö se pelin myynnille palveluksen vai karhunpalveluksen, kokemukset ovat seuraavat: Graafisesti oikein nätti, joskin maailma on hieman pliisu tyyliltään. Musat ok. Pelimekaniikkaa tuntuisi riittävän, on kaikenlaista varustetta ja taitopuuta ja loitsua. Taistelu on hauskaa, jo tuossa vaiheessa peliä (ei ihan alku) tuntuu voimat jo kovalta, saatika sitten kun on kunnon taiat käytössä.

Mutta... päähenkilö Frey on demon perusteella ihan järjettömän ärsyttävä ja epäsympaattinen hahmo. Joku ystävällinen ääni neuvoo mukana mitä pitää tehdä ja muutenkin tsemppaa, mutta päähenkilö vaan tiuskii ja aukoo päätä. Fuck you and your stupid advice.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova