Tuorein sisältö

Google sanoo aikovansa perustaa useita peliyhtiöitä kehittelemään pelejä yksinoikeudella Stadia-palvelulle

27.10.2019 klo 11.00 | Luettu: 856 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenGooglen Stadia Games and Entertainmentin johtaja Jade Raymond on GamesIndustry.biz-sivulle antamassaan haastattelussa hieman valottanut tietojätin tulevaisuuden suunnitelmia sen Stadia-alustan suhteen.

Ubisoftilla ja EA:lla aiemmin työskennellyt pelialan veteraani Raymond kertoo haastattelussa Googlen aikojan perustaa useita uusia pelistudioita, äskettäin Montrealissa avatun uuden pelinkehittäjän tapaan. Googlen pitkän tähtäimen suunnitelmana on julkaista Stadia-yksinoikeuspelejä joka vuosi. Tällä hetkellä Stadian julkaisupelit tosin ovat lähes kaikki saatavilla myös muille alustoille, joten vielä puhtaasti peleillä palvelua ei vielä myydä.

Villeimmistä tulevaisuuden visioissa Raymond kertoo Stadia-pelien mahdollisesti sisältävän täydellisen fysiikanmallinnuksen tai tekoälyn ohjastamia ei-pelaajahahmoja. Nämä kuulemman olisivat mahdollisia palvelun käyttämän pilvitekniikan avustuksella mutta myös Microsoft teki aiemmin vastaavia lupauksia, eivätkä nekään ole vielä realisoituneet.

Taloudellisilta resursseiltaan Google on erinomaisessa tilanteessa rahoittaakseen Stadia-palveluaan ja perustaakseen pelistudioita, mutta nähtäväksi jää saako se pelaajat innostumaan sekä hankkimaan palvelua tarpeeksi laaja-alaisesti että panostus kannattaa.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uuden brittitutkimuk... Pelinkehittäjä Media... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova