Tuorein sisältö

Uusittu God of War näyttää hyvältä - tässä hieman lisätietoa sisällöstä

26.06.2016 klo 18.00 | Luettu: 2747 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Monien ykköspaljastus E3-tapahtumassa oli se, kuinka uusiksi God of War -pelisarjan uusin osa on pistetty. Toki huhuja Pohjolan jumalistoon perustuvasta God of Warista liikkui ennenkin, mutta uusi kuvakulma ja Kratoksen pojan metsästysmatka sykähdyttivät.

Viime viikon puolivälissä The Know julkaisi haastattelun peliä luotsaavan Cory Barlogin kanssa (Barlog teki myös God of War II:n). Haastatteluvideo löytyy tämän uutisen lopusta.

Koko pelin kantava idea on, että tällä kertaa Kratos katsoo tulevaisuuteen - uuteen mahdollisuuteen - eikä yritä enää muuttaa menneisyyttä, vaan haluaa päästä siitä mahdollisimman kauas. Vanhoja tapahtumia ei kuitenkaan unohdeta eikä kyseessä ole reboot, vaan jatkoa edellisille peleille.

Uusi God of War tulee edelleen olemaan tarinavetoinen elämys, eikä moraalijärjestelmää tai haarautuvia juonipolkuja ole luvassa. Kratoksen pojan äiti on iso osa tarinaa ja Mjolnir-vasarakin mainittiin. Seikkailemaan päästään ainakin joissakin skandinaavisen mytologian yhdeksästä maailmasta (Kuva: Wikipedia).Hirviövastusten luvataan olevan isompia kuin missään aikasemmassa pelissä ja vihollisia saattaa olla ruudulla jopa sata kerralla. Kratoksen pojalle on varattu ohjaimesta yksi nappi ja pojasta on apua sekä sekä pulmissa että taisteluissa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Virtuaalilasikilpail... Square Enixin sivuil... >

Keskustelut (1 viestiä)

Liimaletti

27.06.2016 klo 09.02 2 tykkää tästä

Pelinä tämä uusin GoW saattaa olla ihan hyvä, mutta kyllä tuo God of War nimi tälläisessä pelissä vähän särähtää korvaan. Pelissä kun ei näytä muuta God of Waria olevan kuin Kratos ja sekin on lähes kokonaan uusittu uuteen kuosiin. Nimi tietysti takaa pelille paremmat myynnit ja peli saa enemmän julkisuutta, mutta eipä kyllä olisi haitannut, vaikka peli olisi ollut ihan oma IP:sä.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova