Tuorein sisältö

Sony tykitteli näyttävästi viimeisimmässä PlayStation Showcasessa: Wolverine! Spider-Man 2! KOTOR Remake! Gran Turismo 7! God of War: Ragnarok!

10.09.2021 klo 00.25 | Luettu: 2863 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sonyn viimeisin PlayStation Showcase oli lähes tauotonta traileritykitystä ja onnistuipa se lyömään pöytään pari ilahduttavaa yllätystä sekä esittelemään pelikuvaa muutamasta odotetusta pelistä.

Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake

Lähetys alkoi pitkään huhutun legendaarisen Star Wars: Knights of the Old Republic -roolipelin uusioversion virallisella julkistuksella mutta pelistä ei nähty vielä yhtään pelikuvaa. PlayStation blogin mukaan uusioversio ilmestyy julkaisupäivänä konsoliyksinoikeudella PlayStation 5:lle mutta muotoilun perusteella pelin voi olettaa myöhemmin saapuvan myös muille konsolialustoille. Julkaisupäivää tai edes vuotta uudella KOTORilla ei vielä ole.



Wolverine

Yksi uusista ja todella mielenkiintoisista pelijulkistuksista oli erinomaisista Spider-Man-peleistä vastanneen pelinkehittäjä Insominiacin PlayStation 5 -konsolille kehitteillä oleva Wolverine-peli. Pienestä kiukkuisesta kanadalaismutantista kertovasta pelistä nähtiin vain lyhyt teaser-traileri eikä pelillä ole vielä julkaisupäivää mutta pelinkehittäjän aiemman tuotannon perusteella odotukset ovat allekirjoittaneella korkealla. SNIKT!



Marvel's Spider-Man 2

Lähetyksessä esiteltiin myös toinen Insomniacin Marvel-peli, nimittäin jatko-osa kehutuille Spider-Man ja Spider-Man: Miles Morales -peleille. Pelistä nähtiin jälleen vain valmista animaatiota mutta sen perusteella pelissä nähdään ainakin Peter Parker ja Miles Morales sekä kaikkien symbioottikaveri Venom. Pelin kerrottiin ilmestyvän vasta vuonna 2023 eli ihan heti ei hämistrikoota pääse päälle vetämään.



Gran Turismo 7

Viime vuonna julkistetusta Gran Turismo 7 -pelistä nähtiin nyt myös laajasti pelikuvaa sisältävä traileri ja peli sai myös julkaisupäivän PS4- ja PS5 -konsoleille, joka on maaliskuu 4. päivä vuonna 2022.



God Of War: Ragnarok

Sony päätti lähetyksensä esittelemällä paljon brutaalia ja näyttävää toimintaa sisältävää pelikuvaa ensi vuonna ilmestyvästä odotetusta God of War: Ragnarok -pelistä.



V2.fi | Mikko Seppänen
< PlayStation Showcase... Tässä loput PlayStat... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

10.09.2021 klo 14.55 3 tykkää tästä

https://twitter.com/Dataracer117/status/143616880419153101 Ja roskiin se Kotori
lainaa
Vierailija

11.09.2021 klo 13.32 2 tykkää tästä


Jep, sääli. Olisin halunnut kokea tuon legendaariseksi hehkutetun pelin ensimmäsistä kertaa, mutta menevät sitten sörkkimään sitä "modernisoiduilla" ajatuksilla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova