Tuorein sisältö

Rocket League porskuttaa - yhä hirmuinen määrä pelaajia

11.07.2016 klo 13.12 | Luettu: 1924 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Voisi kuvitella, että autoilujalkapallohupailu, joka alunperin julkaistiin ilmaisena pelinä Playstation Plus -jäsenille, olisi hetken huuma ja häipyisi pian unholaan. Sitä ei Rocket League ole todellakaan tehnyt.

Pelin julkaisusta on hieman yli vuosi ja GameInformer kertoo, että sillä on yhä yli miljoona päivittäistä pelaajaa. Siis joka päivä.

Kaiken kaikkiaan pelaajia on ollut 18 miljoonaa ja peliä on myyty 6,2 miljoonaa kappaletta, sekä DLC:tä melkein saman verran. Psyonix on julkaissut aiheesta kätevän kaaviokuvan ja lisää peliareenoita, pelitiloja sekä muuta mukavaa luvataan jatkossakin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelimaratoni keräsi ... Pokemon GO saa ihmis... >

Keskustelut (1 viestiä)

Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

13.07.2016 klo 07.25

Itse ostin pelin edellisistä halvennuksista ja siellä on melkeinpä mikä päivä tahansa noin 2000 pelaajaa ranked 1v1 peleissä, ja jos ottaa unranked matsit ja "kaikki käy", noin 20 000 pelaajaa. Koskaan ei ole peliä tarvinnut odottaa yli minuuttia.

Käsittämätöntä miten tuo peli on koukuttanut, vaikka siinä on kaikki ainekset huonoon peliin. Jalkapalloa, autoja, ja jalkapalloa. Ei näistä pitäisi kaiken järjen mukaan tulla mitään hauskaa, mutta kappas ville pirua kun on kuukaudessa melkein kaikki vapaa-aika kadonnut peliin.
lainaa
Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova